TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Nuoren tanssijan näkemyksiä lavatansseista (Nadi 2012-01-02 2:47)

Tilojen hyötykäyttö

MLeena
2012-01-04 13:36

Miten Kaminiitto siellä on tanssitilojen omistus, yksityinen vai kaupungin?

Meillä Suomessa on paljon tiloja, joiden käyttö on todella vähäistä. Ongelma vain on yhteistyökyvyn puute, ehkä myös kateus. Myös tilojen hallinnoijan vähäiset henkilöresurssit voi asiaan vaikuttaa, ei ehditä etsiä kumppaneita.

Tietysti tanssitilaisuuksien järjestäminen saattaa olla meillä byrokraattisempaa kuin siellä eteläisellä pallonpuoliskolla. Miltä näyttää, miten suuri siellä on järjestyksenvalvojien määrä?

Kun etsin netistä tietoja tuohon järjestyksenvalvojen määrää, löysin oheisen Kallioniemen lavan turvaohjeen, aika paljon tuon kokoisellakin lavalla pitää henkilöstöä olla. Tässä linkki: http://korianponsi.sporttisaitti.com/mp/db/file_library/x/IMG/18283/file/KALIS_pelastussuunnitelma.pdf

Mukavahan olisi, jos innokkaita tanssienjärjestäjiä löytyy ja tansseja olisi muuloinkin kuin viikonloppuisin. Jostain syystä kaikki haluavat järjestää tansseja talvella vain lauantaisin, ainakin kalenterin mukaan näyttää siltä (koko maassa maanantai-torstai tansseja vain muutamalla paikkakunnalla, perjantaina ja sunnuntaina tusinan verran ja lauantaina kolme tusinaa - ei paljon tuokaan). Kuinkahan paljon on vielä tanssienjärjestäjiä, jotka eivät ilmoita tilaisuuksista täällä tanssinetissä?

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu