TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Martti Metsäketo sanomalehti Ilkassa su 11.12.2011 (Cake 2011-12-13 19:15)

Lavatanssin markkinointia

Andreas pks
2011-12-17 17:19

Kaminiitto : Kiero tavoitteeni on, että myös muut tanssinettiläiset muokkaisivat omat Tanssinetti-kirjoituksensa esimerkiksi US:n sivuille sopiviksi. Tuo Vapaavuoro (/Kulttuuri) sopii erinomaisesti myös tähän tarkoitukseen. Mielestäni se ei olisi poissa kummaltakaan sivustolta, jos yleistä tanssiasiaa olevat tekstit julkaistaan monessa paikassa. Päinvastoin lavatanssin merkityksen tietoisuus kasvaisi.

Tuo on hyvä idea. Eikun vaan Lavatanssin sanomaa levittämään eri sähköisiin sanomalehtiin ja keskustelupiireihin.
Täytyy sitten kun vaan joutaa niin tutkia miten tuo rekisteröityminen tms. käy päinsä, että pystyy vastaamaan tai kommentoimaan juttuja tai kirjoittamaan kirjoituksia noihin eri sähköisiin medioihin ja eri palstoille.

Edessä on melko pian suuri muutos tanssilavoille kun luonnollisen poistuman kautta nykyinen aktiivitanssijakaarti alkaa harveta pakostakin.
Mistä silloin saadaan vastaava määrä uusia lavatanssien harrastajia sinne mukaan.

Onko se liian helppoa ja houkuttelevaa kun bile- ja discopaikat imevät alkoholilla ja rock- ja bilemusiikilla nuoret joukoittain mukaansa ilman, että tarvitsee mitään lavatanssinomaista tanssimista opetella. Mukana tulee lieveilmiönä kuulovauriot ja joillekin sekä aika monille tottuminen runsaaseen tai liialliseen alkoholin käyttöön. Se taas poikii kaikkia mahdollisia ongelmia aivan kansanterveydellisesti vaurioittaen myös kansantalouttamme pitkässä juoksussa.
Noille paikoille pitäisi laittaa jokin kulutusta parempaan kannustava ja suuntaava jonkinlainen "Haittavero". Onko päättäjämme niin sokeita ja lyhytnäköisiä, etteivät osaa ajatella ja toimia arjessa juuri nokkaansa pidemmälle eli riittävän pitkälle tulevaisuuteen näissä asioissa.

t. Andreas pks

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu