TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Unelmavävyt Hyvinkään Järjestötalolla (Ami 2011-12-14 17:24)

Unelmavävyt Hyvinkään Järjestötalolla

Ami
2011-12-14 17:24

Tuntui ihmeelliseltä, että Unelmavävyt aloittivat esityksensä vasta 15 min yli varsinaisen tanssien alkamisajan jälkeen. Tiedän, että tanssietiketin mukaan tämä on mahdollista, mutta minulle tämä oli eka kerta 20-vuoden aikana.
Nauhalta saimme kuulla kylläkin musiikkia heidän toimestaan em. ajan. Koska äänitetty musiikki alkoi valsseilla, ei enää orkesterin olisi toivonut aloittavan myös valsseilla.

Unelmavävyt eivät toivomuksista huolimatta ole oppineet säätämään äänen voimakkuutta siedettävälle tasolle. Edelleen näyttivät nopeat kappaleet olevan heidän suosiossaan jopa niin, että niitä tuli useampia peräkkäin.
Bändi jakoi cd-levyjään useamman kerran esimerkiksi parhaimmalle katsomalleen tanssiparille, joka minunkin mielestä kohdalleen. Myös muita leikkimielisiä kilpailuja he järjestivät tanssijoille ja palkintona jakoivat levyjään ainakin 5-kertaa.
Jos ko. levyllä olevat kappaleet ovat samanlaisia, kuin heidän soittamansa omat kappaleet, eivät ne ainakaan ole minun makuuni.

Kun vertaan orkesterin Hurman soittoon edellisellä viikolla samassa paikassa, jäi Unelmavävyjen musiikkianti kauaksi edellisestä.

Kirjoittajan avainsanat: Unelmavävyt

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu