TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Nuutuen ja nauttien (Ytp 2011-12-11 11:44)

Nuutuen ja nauttien

Speedy
2011-12-12 0:51

Samaa mieltä, jos oikeasti jotakin haluat hakea niin heti kiinni. Ihan sama mikä vuoro on menossa, vähän kiireettömässä tapauksessa odota omaa vuoroa;)

Omakohtaisesti pari hakua:

Ruusulinnassa 2 viikkoa sitten, myöhässä paikalle, paha mieli. Lavan reunalle katsomaan ketä tuttuja paikalla ja ketähän hakisi, kun tuli eräs ennestään tuntematon daami vastaan. Kolme sekuntia mietin ja heti hakemaan. Siinä meni sitten 3,5 tuntia juomatauon kanssa rattoisasti. Siihen häipyi paha mieli. Erittäin mieluinen uusi tuttavuus ;)

Tänään Cavassa naistentunti loppui ja meinasin lähteä juomatauolle, kun näin erään daamin kävelevän jonon päähän ja katsovan anovasti. Käännyin kuitenkin ympäri ja otin muutaman askeleen kahviota kohden, kun kuitenkin käännyin ympäri ja näin hänen katseensa. Ei siinä auttanut muu kuin mennä eteensä ja pokata tansseishi. Janon sammutus siirtyi...mutta oikein kiva kokemus.

Joten oikeastaan aina kun tulee. vähänkin pitempi katsekontakti varsinkin uudelta ihmiseltä, niin eikun hakemaan. Vanhoista tutuistahan tietää että ei ne oikeasti ole kiinnostuneet, vaan tanssittajaa pelaavat.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu