TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Millaista oli Black Boxissa? (Törmäilijä 2011-12-09 10:22)

Tällaista oli Black Boxissa

Jami
2011-12-09 12:03

Itselleni tanssit oli pettymys, mutta kuitenkin parempi kuin ei mitään.

Tila oli mielestäni aivan liian pieni. Väkeä oli runsaasti, myös muita tanssijoita kuin tansipaikoilla yleensä näkee. Oli myös paljon tuttuja naamoja tietenkin.

Lattiamateriaali on joku levypinta, joka kai kestää siirrettävää katsomoa. Lattiassa oli läpivientireikiä ja orkan edessä reijistä oli vedetty kaapeleita, jossa sai olla tarkkana, ettei kompastuisi. Luistoa ei tietenkään ollut, mutta ei varmasti yhden tanssiillan takia ollut tarkoituksellista laittaakaan.

Metsäkedon kuulutus antoi jotenkin sellaisen käsityksen, että nämä olivat ensimmäiset tanssit ko paikassa, mutta eivät viimeiset.

Sali on katutasosta pohjakerrokseen johtavien monien portaiden, mutkien ja ovien takana. Tuntui kuin se olisi joku joutotila, mihin ei ole suuria määriä ihmisiä ajateltu tulevankaan. Tuuletusta ei joko ollut laitettu päälle ollenkaan tai sitten se ei riitä alkuunkaan isommalle ihmismäärälle. MMO:n ensimmäisen setin jälkeen orkka piti normaalia pidemmän tauon että tila saatiin tuuletettua.

Musiikkitalossa oli samanaikaisesti paljon muitakin ilmaisia tilaisuuksia kuten esim Elvis RY:n tarjoama konsertti. Sinne mentiin kolmannen MMO:n setin ajaksi pakoon tanssisalin kuumuutta.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu