TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
BaileRetro -hehkutusta (MLeena 2011-11-27 19:36)

BaileRetro -hehkutusta

H50
2011-12-08 0:36

Seitsemään vuoteen piti jättää tänä syksynä Levin hiihtoreissu väliin ja korvata se Kanarian lämmöllä ja Baile Retrolla. Myöhemmin kuulin, että Levillä olikin ollut heikoin lumitilanne kymmeneen vuoteen tuohon aikaan. Tekisi mieleni sanoa, että tällä kertaa tein oikean valinnan lähtiessäni Inglesiin.

Eipä voi moittia, vaikka tuli ekakertalaisena käytyä BR:ssä. Katin synttärit olivat vallan ihanat, samoin naamiaiset. Itse hurahdin aika pahasti Merenqueen, jossa kerkeää tehdä vaikka mitä venkutuksia.

Yhden kokonaisen päivän käytin retkeilyyn saaren sisäosissa tutustumassa maisemiin ja vähän muuhunkin ympäristöön. Olisi Inglesin lähellä ollut suunnistuskarttakin ja kaupungin länsireunalla sprinttikartta, mutta nyt vain lomailtiin eikä purtu hammasta.

Sen verran otti kurssien ja bailailujen alku lujille, että kintut rasittuivat alkuviikosta melko lailla ja piti jo ruveta toppuuttelemaan. Tein historiaa: en käynyt kertaakaan uimassa, en edes dipannut itseäni. Auringon palvontaan tuli erehdyttyä - tunniksi voiteiden kera, mutta heti paloin - siis en ole löhöilyyn tarkoitettu.

Kotiin tuomisina oli jo viikon alkupuolella hankittu kurkkukipu, joka lienee tullut kovasta bailauksesta, jonka takia meni paita ihan märäksi ja sitten Kasbahin iltatuulessa tanssitauolla pääsi ilmeisesti kylmä yllättämään ainakin tämän Pohjolan viikingin.

Sanalla sanoen: sai tanssia sydämensä kyllyydestä ja bussipysäkin tytöt saivat kovaa kyytiä joka ilta. Nam, nam, olitte ihania.

Kirjoittajan avainsanat: Baile Retro

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu