TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ruusussa ... melkein (Ytp 2011-12-06 10:47)

Kun ei osaa tanssia eikä kirjoittaa

Tahdikas
2011-12-06 20:07

Silloin on helppoa kirjoittaa vaikka tansseista :)

Ruusulinnassa tuntui väljähtynyt välipäivän tunnelma, mikä todennäköisesti oli vain omien korvieni välissä. Paljon oli ihmisiä paikalla ja musiikkikin oli ihan hyvää. Finkut jättivät soittamatta Kissanaisen ja Il Padrinon, mikä lässähdytti tunnelmaa entisestään.

Toisaalta edelliset tanssit toisaalla väljällä parketilla olivat niin upeat, että siitä olisi ollut mahdotonta panna heti yhtään paremmaksi.

Sitä en ymmärrä, minkä vuoksi kakkosbändin nimi piti kuuluttaa väärin. En huomannut katsoa, oliko kuuluttaja Finkuista vai järjestäjän riveistä, mutta se on noloa - eikä suinkaan vähiten orkesterin kannalta. Tämä ei ollut ainoa kuulemani kerta, eikä sen luulisi olevan vaikeata pistää mieleen bändin nimeä; väkisin jäi tunne että oli tarve "vähätellä pojat ruotuun". Hyvin Helminauhan pojat kuitenkin soittivat, välillä paremmin kuin rutinoituneet Finkut.

Joululauluina soitettiin Sylvian joululaulu sekä Petteri Punakuono - ihan piristävää vaihtelua :)

Poistuessa Nurmijärven ensilumi oli peittänyt auton. Talvirenkaiden vaihto edellisenä päivänä oli ollut ajoituksellisesti onnistuneempi operaatio kuin illan tanssiaskeleet.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu