TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Keho, aivot, sydän - Tieto lisää tuskaa? (Törmäilijä 2011-12-01 10:30)

Keho, aivot, sydän - Opettajan rooli

AKE.
2011-12-05 0:39

Avanaq:

"Kummallisiin asentoihin meneminen toki tekee tanssista vaikeampaa - kuten vaikkapa authentic jazzissa, jossa tehdään mitä epäluonnottomampia liikesarjoja ja vääntäydytään eriskummallisiin poseerauksiin."

Nyt ei ihan selviä, mitä tarkoitat tuolla authentic jazz (dance):llä tässä yhteydessä, kun käsittääkseni molemmat esimerkkisi 'poseerauksiin' ja 'tunne ja taito' -linkeissä ovat yleisen nykykäsityksen mukaan kummatkin osa AJD:tä. Itselläni ei edes riitä mielenkiinto jälkimmäisen linkin katsomiseen (nykytyylit eivät juuri kiinnosta minua), joten osaltani ajatuksenjuoksusi arviointi jää väliin.

Jos olisit ollut toissa lauantaina yhdistykseni luennolla, niin olisit kuullut kritiikkiä 'poseerauksiin' -linkin kaltaisiin vääntäytymisiin. Kun et ollut, niin ei tuosta enempää. En näe syytä toistaa luentoa tällä palstalla.

Kysymykseni edelleen on, ""Miksi siis käyttää tunteella tanssiessa joko parin kanssa tai ilman vaikeita vaihtoehtoja, kun voi tanssia spontaanisti sitä musiikkia, mitä kuulee?"".

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu