TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ruusussa ... lopun alkua (Ytp 2011-12-04 11:16)

Ruusussa 3.12.2011

Jami
2011-12-04 14:26

Ruusu valittiin tällä kertaa illanvieton paikaksi, kun ei oikein huvittanut lähteä tungokseen naapurilavoille mikäli nyt jotain olen oppinut ymmärtämään tietyistä yhtyeistä ja niiden keräämistä väkimääristä.

Alkuilta olikin sopivan väljää, mutta yhdeksän jälkeen oli kyllä sali jo täynnä. Kaisa-Marin orkesteri Fenix aloitti illan ja soitteli kahden miehen kokoonpanoksi ihan sopivaa tanssittavaa musiikkia. Polkat tulivat setin lopuksi ja sitten olikin vuorossa toinen illa orkesteri, Koskelon Kelmeä Kuu.

Jotenkin Kelmeän Kuun eka setti ilman Koskeloa jäi jotenkin vaisuksi, soitossa joku urkumainen soundi. Soitto oli kuin kirkkomusiikkia, en tykännyt. Mutta oudointa oli kun sama orkka soitteli Koskelon taustalla seuraavassa setissään niin samaa vibraa en kuullut.

Koskelo on valinnut settinsä todella hyvin, niissä on laidasta laitaan tanssittavaa tanssimusiikkia hienolla äänellä esitettynä. Uskon, että hän tulee jäämään lavoille iloksemme pidemmäksikin aikaa kuin vaan pelkäksi tähdenlennoksi.

Kaisa-Marin suoritus oli myös hyvä. Ytp toivoi uudempaa tanssimusiikkia häneltä. Minusta vanhoja tanssikappaleita saa olla ja jokaisella esiintyjällä on niistä oma tulkintansa joka tekee niistä unikin. Sitä kuitenkin kannatan että esitettäviä kappaleita voi vaihdella eri iltoina. On ikävää kun asiakkaat jo lähes arvaa mitä on seuraavana tulossa.

Lattialle tuli taas tilaa joskus klo 23 jälkeen. Koskelon viimeiselle setille Heikki oli säästellyt lattareita ja muitakin nopeampia kappaleitaan. Siinä sai sitten kulutettua viimeisetkin energiat jollloin kotiin tuli lähdettyä poikkeuksellisesti ennen illan päättävää Fenixin viimeistä esiintymisvuoroa.

-jami

Kirjoittajan avainsanat: Koskelo, Kelmeä Kuu, Ruokolainen, Fenix

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu