TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Toisenlainen tanssiraportti (Tahdikas 2011-12-03 18:07)

Toisenlainen tanssiraportti

Tahdikas
2011-12-03 18:07

Koska Frederik taustabändeineen mainitaan tanssiorkesterina ja Vantaan Tulisuudelma tanssiravintolana, saattaisi hätäisempi olettaa yhdistelmästä muodostuvan otolliset edellytykset tanssi-illalle. Hätäily ei kuitenkaan ole hyväksi, etenkään tanssissa :)

Ruuhka ja tungos ravintolassa oli tajuton. Tanssilattiaa ei olisi voinut nähdä ellei olisi tiennyt sen olevan siellä. Mielikuvan ruuhkan määrästä saa kuvittelemalla kaikki Ruusulinnan tanssijat sullottuna peilisaliin.

Musiikki soi mielettömällä volyymillä; arviolta 40-kertaisella voimakkuudella (16 dB) tavalliseen tanssilavaan nähden. No ehkä vähän liioittelin, mutta keskustelemaan ei kyennyt kuin huutamalla lähietäisyydeltä.

Ruuhkasta johtuen töniminen ja varpaille tallominen oli runsasta. Käytännössä koko ravintolaväki oli enemmän tai vähemmän kännissä ja juomia riitti roiskittavaksi myös vaatteille.

En itse ollut saapunut paikalle tanssimaan ja tuskin oli moni muukaan. Tanssiraportiksi tätä ei siten voi kutsua, mutta olkoonpa se sitten vaikka varoiksi raportti siitä, mistä tansseja ei kannata perjantai-iltaisin etsiä.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu