TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Merisärkkä 26.11 (KatriinaS 2011-11-29 15:35)

Merisärkkä 26.11

KatriinaS
2011-11-29 15:35

Viime lauantain hipat Merisärkällä omalta kohdaltani ainakin olivat Tanssit isolla t:llä, siitäkin huolimatta, että porukkaa ei ollut nyt niin paljon paikalla kuin edellisenä viikonloppuna(lue: miesten hakurivistö ei ollut niin laaja.). Peräkaneetiksi sitten voisi muistella sitä totuutta määrästä ja laadusta.;))

Illan esiintyjät, Voimaorkesteri solisteineen sekä La Strada, olivat täynnä hyväntuulisia muusikoita ja se kuului kyllä. Jälkimmäinen rytmiryhmä taisi soittaa kymmenkunta ennenkuulumatonta viisua ja varsinkin niistä viimeisimmän aikana teki mieli karata parketilta pois jonnekkin nurkkaan piiloon, vain kuuntelemaan ja ihmettelemään miten jotkut osaavat. Hyvätapaisena jäin kuitenkin paikoilleni ja siirtelin viejäni mieliksi jalkojani kuvioiden mukaan, vaikka siinä hetkessä se tuntui äärimmäisen vaikealta.

Sisäistä maailmaani heilauttanut sävellys oli Stevie Wonderin kirjoittama Cause We've Ended As Lovers. Siitä on jonkin aikaa kun viimeksi jonkun kappaleen vuoksi olen ollut niin täpinöissäni, joten minunhan oli pakko käydä ylistämässä ja kiittämässä orkesteri maasta sinne seitsämänteen taivaaseen asti. Kaikki uusi eli lavoilla harvemmin kuultu ja "Paratiisi - Yksi ainoa ikkuna" - linjasta poikkeavat kappaleet saavat aina allekirjoittaneelta kiitosta - tosin La Strada ei muistaakseni koskaan ed. mainittujen kaltaisiin viisuhin ole kompastunutkaan. Mielenkiinnolla jään odottelemaan seuraavia tansseja, että mitähän tuo kyseinen porukka sitten mahtaa keksiä tanssijoiden riemuksi.

Voimaorkesteri ja A. Ahopelto saavat myös erityismaininnan swingeistään et cetera. Muut papukaijamerkit menevät sitten tanssittajille, jotka pyörittivät, taivuttivat ja heittelivät niin kiitettävästi, että raahautuminen autolle vastaisissa myrskynpuuskissa kipein jaloin muistutti sitä viimeistä kiusausta ennen kotiinpääsyä ja kasaantuneiden univelkojen kuittaamista.

Kirjoittajan avainsanat: La Strada

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu