TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Pavi talviteloille (Kaminiitto 2011-10-15 9:12)

Pavi talviteloille

Jami
2011-10-15 14:05

Kiitämme myös Pavia ja sen vapaaehtoisia talkoolaisia tästä kesästä. Aina on ystävällistä ja tutuksi tullutta henkilökuntaa vastassa ollut, kun Paville olemme iltojamme lähteneet viettämään.

Parkkis oli jo täyden oloinen ennen kahdeksaa, vaikka ei ollut edes tanssin opetusta päättäjäistansseissa. Vartin värjöttelimme koleassa salissa, ennen kuin PNP aloitti illan. Ensivalsseilla oli menoa ja meininkiä, kun tanssiväki yritti saada itsensä lämpimäksi. Ja siinä varmasti onnistuttiinkin, nimittäin sen jälkeen ei kyllä ainakaan minulla ollut enää kylmä, päinvastoin.

PNP ja Helminauha soittelivat kumpikin kelpoa musiikkia. PNP:n vanhempaa tuotantoa tanssin mielelläni. Niistä palaa aina mieleen vuosien takaiset askelharjoitukset, kun heidän levyään puhki soittelin ja kuuntelin rytmejä ja tahteja.

Helminauha on todella hyvä, uusi yhtye meille. Solistista pidin erityisesti. Jotain yhtyeen soundeissa oli sellaista, mitä vähän jäin ihmettelemään. Kitarasoundi ei ollut mielestäni tanssiorkesterille ominainen. En osaa sanoa, johtuiko se heidän kaijuttimistaan vai omaperäisistä säädöistä. Jokatapauksessa hyvä bändi, instrumentaalikappaleet myös hienoja.

Yleisöä oli paljon porttien sisällä, mutta hyvin mahduttiin. Väki jakautui tasaisesti kahvion ja salin puolelle. Monipuolinen musiikki antoi kaikille tanssiaikaa ja taas aikaa myös katseluun, kuunteluun, kahvitteluun, ja tuttujen kanssa jutusteluun.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu