TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Merisärkkä 8.10 (KatriinaS 2011-10-11 20:42)

Merisärkkä 8.10

KatriinaS
2011-10-11 20:42

Tanssi-illasta kirjoittamista ei ikinä pitäisi jättää maanantai-iltaan, eikä siihen hetkeen kun aivot eivät enää jaksa antaa minkäänlaisia järkeviä käskyjä sormille... Ja silti tässä jotakin tarinaa yritän hampaat irvessä vääntää.:D Mutta kun tuli luvattua...:)

Positiivista oli jo automäärä ennen yhdeksää Merisärkän parkkipaikalla. Muutama muukin ilmeisesti piti esiintyjäkaartista, jonka muodostivat Anita & La Strada. Taputin käsiäni yhteen innoissani asiasta kuin pikkulapsi jouluaattona ja laskeuduin tanssilavan uumeniin. Kaikki lupasi taivasta ja tanssivaltakuntaa tälle tuhkimukselle. Seinäruusuksi jäämistä ei nyt vaihtoehtona edes muistettu.

Lippujonossa kuuntelin valssien ensimmäisiä tahteja, mutta orkesteriin liitettyä, niin tuttua trumpetin ääntä en kuullut. Taaskaan. Jo pari viikkoa sitten Härmässä puhaltimet loistivat poissaolollaan. Harmitti, vaikka orkesterin paikalla olevien jäsenien soitto kielikin, että paikalla oli La Strada, ei mikään muu. Toivottavasti puhaltimien poissaolo ei kestä kauaa, niin olennainen osa kokoonpanoa se on - myös muidenkin kuin vain allekirjoittaneen mielestä. Se kävi illan kuluessa selväksi kun useamman tanssijan kera asiaa puheissa sivuttiin. Kitaristille kuuluu kuitenkin illan erityismaininta selinmakuulla soitannasta, sekä siitä ilmeestä, kun hän sai kuulla osuudestaan kyseiseen ohjelmanumeroon.:D

Parketilla menin kai taas kuin heikkopäinen, laajensin repertuaariani polkanviennin jaloon taitoon ja huomasin, ettei tielle yllättäen ilmaantuneiden "esteiden" väistely täydessä vauhdissa olekaan ihan läpihuutojuttu.:D Vakavilta miestappioilta kuitenkin säästyttiin ja en tuntenut minkäänlaista tarvetta kaivaa itseäni samantien toiselle puolen maapalloa. Ääniefektejäkin pääsi ilmoille, kun dubbelbuggin tuoksinassa olin jälleen kerran kampata itseni niin tyylipuhtaasti, että siitä moni koomikko olisi ollut ihan oikeasti kateellinen. Ilmeisesti omistan edelleen kaksi vasenta jalkaa, koska ed. mainittu temppu onnistuu melkein joka ilta ilman suurempaa yrittämistä.:D

Kiitos niille, jotka jaksoivat pelleillä kanssani ja katsella kuutamolle eksymisiäni, sekä juoruta ja puhua pari tai usemmankin sanan henkeviä. Oli siis hupa poistua viimeisten valssien jälkeen kohti parkkipaikan kaukaisinta nurkkaa ja olla oikeastikin täysin kuutamolla. Keltainen taivaankappale kun möllötti pilviharson takana hiukan laiheliinina, mutta niin kirkkaana kuitenkin, että oli helppo löytää kulkuneuvon avain piileksimästä laukun pohjasyövereistä ja selvitä lopulta kuivin jaloin kotiovelle läpi vesilammikkojen ansoittaman pihamaan.

Kirjoittajan avainsanat: La Strada

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu