TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mutta ihan sama (Trickster 2011-09-28 14:39)

Tanssi muun taiteen joukossa alarvostettua päättäjillä

Andreas pks
2011-10-03 8:00

Jora: Kaupungissa on muuten joku ihmeellinen tanssibuumi.

Ihan kuin puhuisit Helsingistä niin vähän siellä on tanssipaikkoja (Wanhako ja nyt Casino ??). Kun katsoo aukeata Hgin keskustan Musiikkitalon ja Hesarin toimitalon välistä toria sekä Makasiinin lohduttomia rauniota sekä Modernintaiteen rötisköä niin kyllä;

siltä torilta puuttuu raskaasti Pekka Niskan Helsingin kaupungille ja koko Suomelle tarkoittama ja suunnitteluttama kaunislinjainen "lahja" Helsingin Tanssitalo. Tanssitalonhan ei ptänyt käyttää verorahoja kuten noiden muiden ja aina myös kirjastojen.

Tanssilta puuttuu Helsingistä tanssitalo bravuuripaikalta kuten jo nyt olevilla mm. Hgin Musiikkitalolla, Kansallisoopperalla, Kansallisteatterilla, Baletilla, Ateneumilla sekä Modernintaiteenmuseolla on sekä kauempana Kaupunginteatterilla.
Vertaa vaikutusta kansanterveyteen kaikkine hyvine ominaisuuksineen ilman veroeuroja.

Tietenkin Helsingistä puuttuu Suomen suurin Mac Donalds, jotka talot yleensä aina on rakennettu kaupunkien keskustoihin mihin muilla ei ole ollut mahdollista rakentaa mitään.
Vertaa vaikutus kansanterveyden huononemisvaikutuksiin ja pian myöhemmin verorahojen suureen käyttöön sairauksien hoitoon.

t. Andreas pks

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu