TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ikaalisiten kylpylän tansseissa (H50 2011-09-05 14:44)

Ikaalisiten kylpylän tansseissa

H50
2011-09-05 14:44

Pitkästä aikaa tuli piipahdettua Ikaalisissa viikonvaihteen liikuntatapahtumien väli-iltoina. Ja jopa sai jälleen hyvät fiilikset illan saldoista.

Muistin entuudestaan, että Ikaalisissa on hieman jarruinen lattia ja tuli otettua sen takia vain säämiskäpohjaiset silokkaat jalkoihin. Sepä olikin virhe, sillä parketti oli tosi liukas ja liukastui entisestään valkeasta boorihaposta, jota oli talon tavan mukaan laitettu lattian reunalle.

Perjantaina soitteli joku ulkolainen (??; Melody Box) orkesteri eurodirektiivien mukaisia listakappaleita ja pääsääntöisesti parittomina. Jonkun pyytämät hitaat valssit viuhdottiin yli 40 tahdin tempolla, muuten oli musiikki aika italialaisvoittoista iskelmää. Laulaja lauleli veikeästi murtaen suomen kielellä myös tuttuja kotimaisia kipaleita.

Oli mukava löytää ravintolasta pari henkilöä, jotka taisivat tanssin ja niin oli ilta pelastettu, vaikka toki hain muitakin ja laskelmieni mukaan noin 15 eri daamia tuli pyöritettyä ennen puolen yön kämpille paluuta.

Lauantaina paikalla oli itselleni ennen kokematon Jaana Pöllänen & Manjana. Ihan hyvin esiintyivät, vaikka välillä tuli kappaleiden välillä puhetta kuin Matilta ja Tepolta konsanaan. Tulipa polkat ja jenkatkin. Tosin polkkaajia ei sitten ollut parketilla lisäkseni kuin yksi toinen pari.

Molempien iltojen parasta antia olivat harjoittelumielessä monet hitaat kappaleet, joissa sai kokeilla tasapainoiluaan ja pitkien, hitaiden askeleiden ja vientien natsaavuutta. Kyllä teettää töitä tuon tosi hitaan tulkinta ja kauniiksi saaminen. Siinä on skarpattava paljon monia muita tansseja enemmän - tai, no siis ainakin minä, jolla on vielä paljon tekemistä tällä saralla. Pari-kolme vuotta on jo jauhettu tosi hidasta ja alkaahan se vähitellen mennä jotenkin, mut ku...

Kiitokset kaikille teille ihanille daameille, joita sain taas pyörittää ja viedä varottelematta mitä kummallisimpiin kotkotuksiin, taisin innostua joskus hieman liikaa, mutta toisaalta: eipä tullut kyllä moitteitakaan, vaan pikemminkin päinvastoin.

Hymyssä suin sai painaa päänsä tyynyyn ja odottelemaan aamupuuroa sekä tulevan aamupäivän koitoksia luonnon ja erittäin runsaan hirvikärpäskannan parissa.

Kirjoittajan avainsanat: Ikaalisten kylpylä

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu