TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Helteisen lauantain tanssit (Jivetär 2011-08-28 14:48)

Helteinen lauantai Mäntsälässä

Jami
2011-08-28 19:56

Vaikean valinnan edessä oltiin, kun piti kahdesta valita, Riutta vaiko Mäntsälä. Kummassakin esiintyjät huippuja, matka kotoa kumpaankin sama. Jotenkin vaan Mäntsälä voitti, myös paikkana mieluisampi.

Alkuillan hoiteli Taifun ja Omega vuoroon. Taifinin toiselle setille tuli lavalle Juha Mäkinen, jonka olen nähnyt lauteilla ennenkin. Jotenkin mies on Taipaleen oloinen, sopii hyvin Reiskan lämppäri esiintyjäksi.

Illan pääartisteja sai odotella 22.30 asti, ennen kuin Reiska tuli lavalle. Tuolla Jivetär jo mainitsikin vähän sekavasta laulusta, jonka varsinkin ensimmäisellä setillä huomasin. Loppua kohti homma kyllä korjaantui.

Eija Kantolan lauluja kuitenkin enemmän odotin. Jotenkin on tänä kesänä hänen esiintymisensä menneet minulta ohi, vai onko niin, että hän ei ole näillä nurkilla keikkaillut. Kuitenkin upea nainen, luukki vähän mielestäni muuttunut, on enemmän brunette nyt. Laulu ja ääni samaa pirteätä Eijaa.

Mäntsälän tuuletuksesta jaan kyllä risuja. Ilma sisällä oli kuumaa ja kosteaa, happi meinaa loppua mutta silti niitä kattoikkunoita lavan edessä ei voitu avata. Vasta puolessa välissä iltaa ne avattiin hetkeksi, mutta vain hetkeksi. Eikö järkkärit seuraa sisätiloja, jolloin voisivat todeta tuollaiset asiat?

Ilta lopetettiin Eijan viimeiseen settiin, ja lähdettiin kotimatkalle. Sen jälkeen jäi vielä Taifun vetämään viimeisen osuutensa, mutta en ole varma, jäikö sinne enää yhtään paria lattialle meidän jälkeen.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu