TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Hiihtomäen perjantai (Stefanus 2011-08-07 13:33)

Heikistä

Jami
2011-08-10 7:46

Miksi yleensä lavakulttuurista lausuntoja pyydetään sellaisilta tahoilta, jotka eivät ole enää aktiiveja lavoilla kävijöitä tai lavatanssin nykytilan tuntevia? Siksi, että toimittajat eivät tunne tai tiedä näistä henkilöistä. Ei siis ole lavatanssia harrastavia julkkiksia, joilla olisi julkisuusarvoa sen verran, että haastattelusta saataisiin yleisöä kiinnostava. Siksi Kahila ja Blomqvist jakavat lausuntoja ja esittävät faktoina näkemyksiä, jotka eivät vastaa tämän päivän tilannetta.

Tanssimailmassa on kyllä monia tosi ammattilaisia (esim. Haapalainen, Bjurström), mutta ei heiltä kukaan kysele lavatanssista koska eivät ole sen suunnan edustajia. Joten löytyisikö lavatanssin puolelta joku, joka voisi olla käytettävissä silloin, kun media haluaa jutun tehdä? Ymmärtääkseni täälläkin kirjoittelee ajoittain opettajia, jotka käyvät myös lavoilla itse tanssimassa, eivätkä ainoastaan vaan opeta.

Ps. Tässä on Kahilan youtubesta löytyvä vanhan haastattelun linkki. Aika monesta asiasta olen samaa mieltä Heikin kanssa. Videon lopun jutut menee vähän ohi aiheesta.

http://www.youtube.com/watch?v=XlkVI7Sa__k

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu