TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Katuman lavalla (Jivetär 2011-07-30 12:38)

Katuman lavalla

Jivetär
2011-07-30 12:38

Sain sitten viimein kerättyä sen 150. tanssipaikan listalleni, tiukkaa teki, kun edellisenä päivänä piti lähteä Männistön lavalle, ja sen piti olla se 150. , mutta onneksi huomasin iltapäivällä, että tanssit siellä olivat jo olleet ja menneet.... Ja Katuman lavan oikeaa osoitetta ei löytynyt, joten sen etsimiseen meni puoli tuntia arvokasta tanssiaikaa. Viimein sain selville oikean osoitteen soittamalla edellisen vastuuhenkilön numeroon, joka oli edelleen Katuman lavan kohdalla netissä.

Esiintymässä oli Eija Kantola, joten musiikki oli loistavaa ja erityisesti kitaristi ihastutti korvaani. Lava ei ollut suuren suuri, mutta oikein idyllinen ja aivan uimarannan vieressä. Tansseja siellä ei ole järjestetty kolmeen vuoteen, mutta jos nämä heinäkuun tanssit ovat vetäneet tarpeeksi väkeä, tanssit jatkuvat ensi kesänäkin.

Oma iltani oli suorastaan hikinen. Aurinko oli porottanut tanssilavan kattoon koko päivän, eikä sisällä tarvinnut olla seinäruusuna ollenkaan. Toinen toistaan parempia tanssittajia sattui kohdalle, JEE! Ja sellaisia askelluksia, joita oli mielenkiintoista seurata.

Vähän siinä loppuillasta ihmetytti, että mihinkähän aikaan tanssit olivat oikein alkaneet, kun solisti lähti pois klo 23... Orkesteri tuli sitten vielä soittamaan klo 24 asti, mutta en jäänyt sitten kuuntelemaan, vieläkö musiikkia olisi tullut. Alku- ja loppumisaikaa ei oltu ilmoitettu sitäkään missään, tai jos oli, niin minä en ainakaan sitä löytänyt.

Kirjoittajan avainsanat: Katuman lava

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu