TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
VASTAUS teille kaikille... (Humppaelvis 2011-07-28 1:27)

OsaVASTAUS teille kaikille...

Andreas pks
2011-07-28 21:52

Humppaelvis : Minun toivomuksessa olisi muusikoiden.net -tyylinen palsta. Ei niinkään Facebook-johdannainen..

Miksi?

No siksi, ett kaikkien kirjoitusten takana olisi tunnistettava henkilö. Ei enää päiviä, piaM:ää, andreaspks tai humppaelvistä..

Kurkkasin myös tuonne muusikko-puolelle,jossa oli mm. nimerkkejä:
Anonymous-jazz, Baron, Lapari, charastablues, rintapek, Balda Anus, pava, Walttoni, EP, tope2, romaorok, pa50, Aukusti, kaukopoika, hajaantukaa...kristalli, onni ym. ym. aivan mukavan kuuloisia nimimerkkejä

Mitä nyt katsoin niin saisin siellä heti porttikiellon, koska tapani mukaan arvostelen asioita, musiikkia ym. ja siellä ei saa arvostella esiintyjää (taiteilijaa tms.). Siellä jossain käytetään kyllä palstaamme verrattuna mielestäni rumaa kieltä. Enhän tietenkään voi sinne kirjautua nimerkkinä, koska en ole muusikko vaan aina luokalle jäävä tanssia opetteleva mieshenkilö.

Mm. Keskustelua musiikista KIV:n keskustelussa puhutiin soittamisista ja esiintyjistä mm. Einistä, Grönistä, Taipaleesta ja osa tykkäsi heistä.

Lyhyesti katsoessani ei puhuttu juuri tanssimisesta lainkaan ja yleensä mistään yleisöstä etenkään tanssijoista. Juttua mielestäni löytyi yleensä ravintoloista, mutta ei tanssipaikoista vai jäikö jotain/suurin osa näkemättä kirjautumattomana.
Muusikot keskustelevat tämän näkemäni perusteella soittamispuolen asioista. Se kenelle tätä musiikkia soitetaan ja mitä yleisö pitää heidän taiteestaan/soittotuottestaan tuntuisi olevan varsin sivuseikka.

Voisiko Humppaelviksen kirjoitusta hieman yrittää ymmärtää tuossa valossa ?

t. Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: KIV

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu