TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Anna -lehti ja Särkkä (Avanaq 2011-07-22 14:52)

Nyanssit ja herneet nenussa

Charlie Brown
2011-07-23 13:08

Ilmeisesti et googlannut sitä olkinuken määritelmää, koska tekstissäni ei vieläkään ole yhtään olkinukkea. (selvennykseksi: Olkinukke (engl. straw man) on yleinen argumentointivirhe, jossa vastapuolen argumentti sivuutetaan hyökkäämällä siitä tehtyä heikompaa karikatyyria vastaan. Tällöin tavallaan pannaan sanoja toisen suuhun, jotta toinen joutuisi huonoon valoon, tai esitetään toisen ajatus niin kärjistetyssä muodossa, että sillä mitätöidään toinen tai toisen ajatus.

Hohhoijaa... Onko tapanasi aliarvioida kanssakeskustelijoita ihan yleisestikin, vai toimitko näin ainoastaan keskustelupalstalla?

Ei minun, enkä usko että täällä juuri kenenkään, tarvitse googlata olkinuken määritelmää.

Vielä selvennykseksi toistan itseäni: Sait negatiivista palautetta ja arvostelua kirjoituksistasi. Henkilöön käymisestä, aggressiivisuudesta, luetun ymmärtämisestä jne. Ja kyllä, joku kirjoittaja kiinnitti huomiota myös voimasanoihin, joita käytit. Nyt kun yksi kirjoittaja sivulauseessa kiinnitti huomiota käyttämiisi voimasanoihin, rakensit siitä olkinuken: "Tanssinetin väki on niin herkkähipiäistä, että pari voimasanaa saa aikaan tällaisen myrskyn vesilasissa!!11!!" Kaikki tiedämme, sinä myös, että näin ei ollut.

Vaikka turhaan näitä sinulle availen paloihin. Jos ei päivänselvää asiaa halua myöntää, niin mikäpä siinä. Älä silti aliarvioi tanssinetin lukijoita ja varsinkaan kirjoittajia.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu