TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Katseetta (MardiJan 2011-06-30 7:38)

Opetusta parketilla

MardiJan
2011-07-01 18:44

Nyt aletaan liikkumaan jo sellaisilla alueilla, että pitäisikö todella esim. keskustelussa alkaa tietoisesti aina miettimään, kuinka kerromme jonkun asian jollekin toiselle

Ei se välttämättä edes miettimällä parane. Naiselle, tanssinaiselle ja vaimolle sanansa oikein asettavia miehiä ei taida olemassa ollakaan. Parhaiten taitaa toimia "vähemmän on paremmin"

Yksi, minkä karmeaksi virheeksi tietää jo siinä vaiheessa, kun sana on peruuttamasti lähtenyt muodostumaan ja huulilta kuultavaksi jo tulossa, on neuvo naiselle silloin, kun nainen ei ole sitä ensin selkeästi kysynyt. Karmea virhe se on useimmiten silloinkin, kun mies on neuvoa kysyvään pyyntöön erehtynyt vastaamaan. Niin kauniisti ja puolihuolimattoman tuntuisesti muina miehinä hyvää tarkoittavaa vinkkiä, joka saattaisi naisen koko tanssielämän positiivisesti mullistaa, ei mies kykene tanssitilanteessa antamaan, etteikö se olisi suruksi ja murheeksi molemmille osapuolille.

Etiketin Tansseissa älä koskaan ala opettaan... ei ole syntynyt turhasta eikä hetken harhailusta. Se on elettyä ja moneen kertaan koettua totuutta, ja siitä kannattaa erityisesti painaa mieleensä sanat tansseissa älä koskaan ala opettaan.

Kun sitten joskus kuitenkin ihan pikku vinkin haluaisit antaa, niin muista vielä erityisesti Tansseissa älä koskaan ala opettaan.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu