TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Käsittämättömästi käsittä (MardiJan 2011-06-13 13:14)

Käsittämättömästi vartaloviennistä

Jami
2011-06-16 13:12

Iira 2011-06-15 13:30 ”Kun vienti tulee vartalosta, niin naisen on helpompi reagoida siihen, koska naisenkin tanssin keskus on vartalossa ja kaikki lähtee liikkeelle sieltä. Jos taas viestit tulevat vain käsien kautta, niin sanoma pitää välittää pidemmän reitin kautta vartaloon. Loogista?”

Eilen luin tähän aiheeseen liittyviä ketjuja ennen Paville lähtöämme. Asia jäi jotenkin vaivaamaan minua. Tämä kirjoitukseni ei ole suoraan Iiran kirjoittamaan kommentointia. Hänellä asia oli vaan kiteytetty muutamaan riviin, joista olen samaa mieltä.

Seurattuani penkistä akvaarion puolella rokkia tanssivia pareja, oli eri ”tyylejä” kymmeniä. Nopea musiikki toi esiin sen, kuinka vähällä jalkatyöllä mies selviää viennistä. Vaikka seisoivat paikallaan vartalon liike välitti viennin myös käsiin. Oli myös viejiä, joilla kädet ja vartalo olivat eri viennissä. Ja sitten myös ikävän näköistä repimistä muutamilla miehillä, kun yrittivät viedä kaikki jutut, mutta ei taidot ihan riittäneet.

Kysynkin, tarvitseeko miehen hirveästi panostaa omiin askeliinsa että vienti olisi sujuvaa? Jos vaikka vaan panostaisi oman kehonsa hallintaan ja rytmissä pysymiseen, niin sillä sen viennin hanskaisi.

Mitä mieltä naiset on viejästä, joka ei ota avoimen otteen tanssiaskelia, mutta muuten vienti on ok?

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu