TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
PAVI:lle 18.5. ! (Törmäilijä 2011-05-17 12:53)

Hyvänen aika - KIV on tv-ohjelma...

Nasu
2011-05-31 15:31

... ja sitä tehdään tietysti televisio-ohjelman ehdoilla ja sen kohderyhmälle nimenomaan televisiossa. Veikkaanpa, että ohjelmalla on katsojia reilut puoli miljoonaa, johon mahtuu niin eläkeläisiä kuin muitakin iskelmämusiikin ihailijoita. Paljon niitäkin, jotka eivät kuuna päivänä aio tanssipaikalle pistämään jalalla koreasti.

Tärkeää näille katsojille on kesäinen tunnelma, mukava musiikki, leppoisat juontajat - ja mikä sen parempaa, jos vielä näkee itsensä tai jonkun tuttavan parketilla pyörähtelemässä.

KIV ei ole dokumentti tanssilavailmiöstä vaan yksi viihdeohjelma muiden joukossa. Sellaisena se puolustaa hyvin paikkansa.

Taitavat jotkut meistä aktiivitanssijoista olla turhan kapeakatseisia (sanoisinko tiukkapipoisia) oman harrastuksemme suhteen. Mitä ihmeen vikaa on samanlaisiin lippalakkeihin sonnustautuneessa, hymyilevässä, iloisesti veivaavassa ja vilkuttelevassa senioripariskunnassa - joita myös eläkeläisiksi kutsutaan? Minusta on hienoa, että he lähtevät yhdessä liikkeelle ja pääsevät vielä televisioonkin. Siinä sitä riittää ihmettelemistä moneksi pimeäksi talvi-illaksi ja jää kenties muutama masennuspilleri ottamatta.

"Arvaa oma tilasi, anna arvo toisellekin" suomalaista sananlaskuaarteistoa lainaten.

Kirjoittajan avainsanat: eläkeläiset, KIV

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu