TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kesäkausi avattu (Kultaiset tanssikengät 2011-05-22 18:58)

Mäntsälän ilta 28.5

Jami
2011-05-29 20:17

Sama paikka veti taas, Mäntsälä.

Tällä kerralla J. Sillanpää vaikutti valintaan , kun ei ole osunut kohdalle kun viimeksi muistaakseni 2008 Tangomarkkinoilla. Toisena esiintyvänä kokoonpanona oli Helmenkalastajat.

Helmenkalastajat aloittivat illan, ja hoitelivat illan tanssimusiikin tarjonnan omasta puolestaan mallikkaasti.

Jartsan yhtye, Men in Black oli saanut lämppärisolistikseen minulle tuntemattoman nuoren naisen, joka muistaakseni esitteli itsensä Johanna Mäkeläksi. Hän veti kaksi settiä ennen Sillanpään lavalle tuloa, lauloi ihan kauniilla äänellä, jossain kohdissa saattoi olla solistin ja yhtyeen yhteistyössä vähän aukkoja. Ja pientä jännitystä spiikkauksissa, mikä kyllä korjaantuu, kun hän saa lisää esiintymisiä.

Sillanpään osuus alkoi joskus klo 22 jälkeen. Jo sitä ennen fanijoukko oli ainakin tunnin seissyt lavan edessä ja odottanut. Muutenkin yleisössä oli tanssilavoille ei niin tavanomaisen näköistä väkeä. Kameroita, nimmarilehtiöitä, bilettäjiä jammailemassa paikallaan lavan edesssä. Muutaman siiderilasin tai olutlasin näin myös lavan edessä, mikä kertoo, ettei ollut tavanomaisesta lavaväestä kysymys.

Konsertti siis oli tiedossa. Ja sen Sillanpää kyllä hallitsee. Osaa esiintyä, varsinainen show oli hänen kaksi settiään. Siitä faniporukasta löysimme itsemme myös. Aluksi kyllä yritimme tanssia, mutta se oli aika mahdotonta, kun lavan edestä tanssitila katkesi niin, ettei ollut kuin yksi kaista käytössä kumpaankin suuntaan.

Sillanpään musiikki sisälsi paljon vanhoja iskelmiä, mutta myös hänen omia hittejään vuosien varrelta. Jotain hänen uutta tuotantoaan oli mukaan otettu, mutta ei oikein minulle kolahtanut.

Ai niin, olikohan lattialle tehty jotain. En viikko sitten huomannut liukkautta, mutta nyt eilen alkuillasta sai olla varovainen, kun ei oikein meinannut kenkä pitää.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu