TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Martin Kievari vapputunnelmissa (KatriinaS 2011-05-03 17:56)

Martin Kievari vapputunnelmissa

KatriinaS
2011-05-03 17:56

"Kotiharjun päällä laulaa pieni lintunen kun koittaa kevätaamun koi... Tirlirlei mä tuskimpa häiritsen, kevät vei jo hallan ja pakkasen, tirlirlei riemuin näin laulelen..."(Ja tietty laulu soi päässä M.A. Nummisen versiona:D) Tämä oli suurinpiirtein mielentila valmistautuessa vappuhulinoihin Martin Kiervariin. Serpentiinit kyllä jäivät hankkimatta, mutta olipa sentään edellisenä päivänä haettu, ompelijalla tätä tilaisuutta vartavasten teetetty kolttu, sekä Husqvarnalla ihan itse(huom) kasattu liitännäinen asukokonaisuuteen.xD

Uudet ympyrät nostattivat uteliaisuutta ja odotuksia muutenkin korkeuksiin, tiedossahan oli joukoittain uusia ihmisiä, uusia tanssittajia ja kuvioita(tämän pessimistinen puoli minussa myöhemmin totesi täysin vääräksi ajattelutavaksi, koska vaarana on rysähtää aina kuvitelmistaan maanpintaan tai jopa sen alapuolelle:D). Tanssilattian pinta aiheutti ensin epäilyksiä, että noinkohan mun mummoni alustalla pitää, ja pitääkö tanssimisen sijasta keskittyä enemmänkin vertikaalisuuteen, jottei löytäisi itseään olemasta horisontaalisesti suhteessa muihin.:P Mut mikäpä lattiassa vikana. Sisälämpötila aiheutti enemmän ongelmia kun pelkästään istuessakin tuntui, että Victorian putoukset ovat juuri muuttaneet Afrikasta mun selkäpuolelleni.

Huumorimieli joutui läpikotaiseen testiin illan aikana, koska naistenrivissä seisominen ei tuottanut tulosta. Ensimmäisen naistentunnin aikana totesin systeemin Kievarissa sekavaksi. Miehet seisoivat vähän siellä sun täällä suuren pariskuntajoukkion keskellä, laidoilla ynnä ties missä ja oman hankaluutensa haun onnistumiselle aiheutti myös haettavien vähyys suhteessa hakijoihin. Yhtälössä vaikutti myös vielä yksi muuttuja: oma hitaus, vai pitäisikö sanoa jopa jonkinlainen ujous, josta on vajaa viikko aikaa päästä eroon, eli ennen eräitä naistentansseja.:o Ja jälkimmäisellä naistenhaulla lausekkeeseen tuli ikävä kyllä yksi x lisää. Ei viitsinyt enää, kun ei vastapuolikaan ollut huomioinut, vaikka kuinka olisi rivissä hillunut ja odotellut. Olo oli vähemmän kevyt kuin vappupallolla, ja vähemmän lennokas kuin juuri ilmaan puhalletulla serpentiinillä.

Mutta koska hauskuus on sittenkin loppupeleissä itsestä kiinni - jälleen kerran, käänsimme kaverini kera kelkkamme vaarallisilta tylsyyden poluilta riemukkaampaan suuntaan. Siksipä illasta jäi ihan mukavat muistot. Olimme hauskoja katsella, kuului eräs kommentti ja se lämmitti ainakin tätä hameenhelmaa suuresti.:)))

Loppuillasta oli kuitenkin joku kaksilahkeinen joka uskalsi hakea, ja kukas muukaan kuin eräs vakiohakijoistani tämän maakunnan puolella. Iso kiitos hälle, kun vihdoin mut näki portailla seisoksimassa ja vei hetkeksi buggaamaan humpan tahtiin. Kaksi muutakin nenän edessä kävi pokkaamassa, mutta mitään ketsuppipulloilmiötä ei päässyt vahingossakaan syntymään Kievarin parketilla.

Lippurahoille tuli mukava vastine, kotimatkalla ei murjotettu eikä ollut mielitekoja haudata tanssimonojaan takapihan pimeimpään nurkkaan. Mutta... voipi siltikin olla, että menee hetkinen ennen kuin tämä paikka houkuttelee seuraavan kerran tansseihin.

PS. Vappu yms. on ihan hyvä syy lähteä laajentamaan tanssipiiriä muihinkin maakuntiin, mutta tärkeimmät taikasanat tällä(kin) kertaa tanssikohteen valinnassa kuulostivat seuraavilta: Anita Hirvonen ja La Strada...;D

Kirjoittajan avainsanat: La Strada

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu