TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ruuhkatansseja (Titari 2011-05-01 1:42)

Ruuhkatansseja

Jami
2011-05-02 8:58

Nadi 2011-05-02 2:34 "Aikaisemmin en oikein ollut tajunnut enkä uskonut näitä "siellä ajetaan tahallaan päälle" -juttuja ..mutta avautuipa silmät kertaheitolla! :'( Siinä ei oikeasti tod olut kysymys minkään aloittelijan koordinaation puutteesta eikä heikkonäköisen kyvyttömyydestä arvioida etäisyyksiä....."

Näin se on, aloittelijan ja ei_aloittelijan törmäilyt ovat eri tyyppisiä. Jälkimmäinen tekee sen harkiten, jolloin lopputuloskin on etukäteen harkittu.

Samoja paikkoja kierrellessä oppii tuntemaan tanssiväen, ainakin ulkonäöltä. Samoi on oppinut tuntemaan ne naamat, joiden tietää ajavan päälle. Tämä saattaa olla päälleajajan tarkoituskin. Eli ainut tapa olla pilaamatta omaa tanssin iloa on olla osumatta samaan ruutuun heidän kanssaan.

Btw: Vanha juttu, mutta tähän liittyen, on Pavin avajaisista. Syke ja heidän hienot chachat jäi meiltä kesken, samoin tuttavapariskunnaltammekin. Syynä lavan edessä riehunut pari, yhteismassaltaan noin 200 kg. Miehellä joku seuran musta paita, selässä teksti "Dancing Hot". Vetivät "hienoja kuvioita". Ajoivat joka suuntaan päälle vieden ainakin viiden parin tilan ja alkuperäisen paikan. Terkkuja heille.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu