TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Pääsiäisjortsuja (Jerryjee 2011-04-25 10:12)

Haluamallani tavalla

Seikkailija
2011-04-26 23:13

Mutta pitäisikö sinulla edes olla oikeus opetella tanssimaan haluamallasi tavalla?

Näin olen hassusti kuvitellut, kun kurssista maksan. Toki kysyn aina parini mielipidettä parinvaihtoon ja yhdessä sitten päätämme mitä teemme.

Eikö voisi ajatella kurssin vetäjillä olevan parempi kokonaiskuva ensinnäkin kurssin sisällöstä ja myös jollain tapaa kurssille osallistuvista oppilaista?

Näin juuri toivoisin asian olevan, jolloin oppilaat jaettaisiin mahdollisimman homogeenisiin ryhmiin, joissa voisi kaikkien kanssa harjoitella uusia juttuja. Tässä vain mielestäni teoria ja käytäntö eivät kohtaa.

On vain yksinkertaisesti asioita, joita ei voi reenata kaikkien kanssa. Jos esimerkiksi naisella ei ole käsissä vastetta, niin millä ilveellä voi harjoitella kädenalitansseissa haasteellisempia vise-juttuja? Tai jos mies sekoilee koko ajan askelissaan, niin miten nainen voi siinä oppia uusia kikkoja? Tiettyjen asioiden oppiminen edellyttää perusasioiden hallintaa.

"Helppohan se on gp -hepalla tehdä asioita mutta kokeilepas villihevosta."

Villihevosten makuun pääsee mukavasti noilla lavoilla ja se on niiden iltojen suola. Itselleni on aina ollut kunniakysymys pyrkiä tanssittamaan naista hänen omien taitojensa rajoissa ja minusta tämä on hyvin antoisaa ja opettavaista. Mutta tietyillä leireillä, kun saa sen gp-hepan kerrankin ohjastettavaksi niin onhan se hienoa kokeilla mihin omat rahkeet riittävät. Lavat ovat kuitenkin itselleni enemmän sosiaalista illanviettoa ja leireille menen urheilemaan ja oppimaan uusia juttuja. Niitä ei välttämättä tarvitse päästä edes soveltamaan lavoilla. Välillä on vain mukava revitellä. :)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu