TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kuinka ilmaista toive vahvemmasta vasteesta? (Tahdikas 2011-03-04 22:56)

Käännös

Nippo
2011-03-06 12:26

Epäselväksi jäi edelleen, onko tämä käännöstekniikan analyysi jostakin lähteestä opittu vaiko omakohtaiseen tutkimukseen perustuva?

Minkähän tanssin käännöksestä on kysymys? eri tansseissa (ja jopa saman tanssin erityyppisissä vasemmissa käännöksissä ) vartalon liike vaihtelee. Liike riippuu usein myös käännöstä edeltävästä kuviosta. Kylkien käyttö vaihtelee, ja joskus mukaan tulee vastaliike jne jne.

Joskus kuulee väitettä, että ilman kunnollista vastetta miehen vasemman ja naisen oikean käden välillä on esim. tangon tanssiminen mahdotonta. Keskustelimme siitä kerran erään neitosen kanssa (Dina?) tanssittuamme pari tangoa lähes ilman oteta vain vartalokontaktilla, jam tulimme tulokseen, että onneksi asia ei tullut puheeksi ennen tanssia.

Miksi asiat pitää tehdä niin vaikeiksim ja monimutkaisiksi? Jos vartalokontakti on kunnossa, kumpikin omalla puolellaan, paino siirtyy aina jalan ja polven ylitse (kuten kävellessä)ja nainen antaa vartalonsa ohjata jalkojaan sujuu vienti ja seuraaminen kuin itsestään.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu