TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Oppinut tanssimaan toisella tyylillä bugg (Ainakiire 2011-02-19 15:39)

Buggin aloitusrutiini

Ainakiire
2011-02-26 12:22

Lohduttavaa Titarin kirjoitus että tasapuolisesti sattuu noita kömmähdyksiä sekä viejille että seuraajille. Sellaista vaan ei koskaan näe missään, kun sivusta seuraa, vaan aina vaikuttaa siltä että tanssiminen on molemmilla täydellistä.

Tulipa mieleeni hassu juttu, kun erään kerran aloiteltiin puolitutun kanssa tanssikappaletta, ja kun olin hakenut siinä toivossa että ei varmaankaan ole valssi, kun äsken oli (nykyään jo kuitenkin valssifani), niin eiköhän sitten orkesteriporukka teekin, kuin yhteissopimuksesta, erittäin pitkän intron, eli puolikkaani tuossa tilanteessa joutui odottelemaan hyvän tovin ennenkuin pystyi aloittamaan mitenkään.

Tuo intreo oli siis piinallisen pitkä ja luonnoton. Mietin vaan että olikohan orkesterilla tarkoitus yrittää tehdä lisää tunnetta tilanteessa, vai mitenkähän tuon pitäisi ottaa? Hyvin herkästi voisi tuon tilanteen ottaa väärin ja viejä voisi kyllästyä ja viedä naisen takaisin, syytellen sitä että kun musiikki on jumiintunut paikoilleen.

Huomasin onneksi kärsimättömän liikehdinnän ja kasvojen kiristelyn ajoissa ja sanoinkin, koska tiesin, mistä kappaleesta oli kysymys, ja helpotuksen rentoutunut olo pääsi kiristelyn tilalle samalla hetkellä, jolloin myös puolikas alkoi tanssimaan, vaikkakin intro vieläkin jatkui.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu