TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Bugg-kritiikki pitääkin tulla esille (Ainakiire 2011-02-12 14:23)

Vapaamuotoinen tanssiminen

MardiJan
2011-02-20 16:20

Twototango: ... missä oma buggin tanssimisen taito loppuu, on vain pakko pistellä omiaan. Hauskaa on kyllä monesti ollut.

Tahdikas: ...vapaamuotoinen tanssi on upea mahdollisuus. Omalla kohdallani eri lajit sotkeentuvat usein iloisesti keskenään, koska taitotasoni ei yllä tiukkojen lajisääntöjen noudattamiseen

Pikemminkin voisi ajatella, että taitoa on riittävästi, jotta voi pistellä omiaan ja vieläpä hymyillen.

Vasta jokunen vuosikymmen on siitä, kun kirjoittamanne lailla ajattelivat Amerikan slummien tummat nuoret jammaillessaan karuilla kaduilla. Ei siitäkään kauaa ole, kun Väli-Amerikan saarilla ei porukoilla ollut rahaa norkoilla kioskeilla vaan kehittivät muuta yhteistä kivaa ja pyörittelivät lantioitaan kuuman auringon alla.

Paikalle sopivasti sattui aktiivinen tanssinopettaja muistilehtiöineen ja pisti nuorten askelet ylös. Vasen taakse ja sen jälkeen oikea, baunssi näköjään joka toisella askeleella, hmmm. Ja niin kynän sauhuamisen jälkeen on uutta opetettavaa syntynyt niille, jotka eivät paikalla olleet.

Suuri pyörä pyörähtelee ja joka pyöräytyksellä siinä samat lovet ovat elämää muokkaamassa. Kuka sen tietää, koska joku valpas tarkkailija on tanssianne tarkkailemassa ja hyväksi todettuaan sen uudestaan nimeämässä ja opittavaksi siirtämässä? Ei maailma, eikä tanssimaailmakaan ole valmiiksi tullut. Evoluutio kaipaa poikkeuksia. Kokeilemalla ja irrottelemalla syntyvät ajoittain ne uudet suunnat, joista vielä emme tiedä yhtään mitään.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu