TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Onko tanssiravintoloiden aika ohi? (Stefanus 2011-02-04 11:19)

Onko tanssiravintoloiden aika ohi?

Andreas pks
2011-02-19 13:47

Humppis : Kyllähän se käsitys tanssista ja tanssijoista melko laajalti on pääosin negatiivinen. Tällaista esimerkiksi tämän päivän Etelä-Suomen Sanomien näppispalstalla, kun jälleen joku oli vaatinut aikuisille tanssipaikkoja Lahteen (Pesistä ei miksikään sellaiseksi katsonut):

Lahtikirjoitusote: Elämässä on muutakin kuin vaatia tanssipaikkoja, nytkin niissä käy vain seksihullut eläkeläiset ja juoruilijat hyi.

Katso myös Stefanuksen kirjoitus: Stefanus 2011-02-19 11:46

Niinpä kun mainitsee harrastavansa lavatanssia niin tuntuu siltä kuin henkilö ensin sekunnin miettii onko kertoja "täydessä ymmärryksessä enää", mutta jos tuntee kertojan pidemmältä ajalta niin saattaa armahtaa ja pitää vaan sillä kohtaa "hieman omituisena ihmisenä".
Joskin jotkut, jotka tuntevat tanssiasioita pitävät sitä heti tietenkin terveellisenä ja hyvänä harrastuksena.

Yritä siinä sitten mm. nuorisolle markkinoida discon sijaan lavatanssimista kun pitävät sitä maineeltaan vain "Humppa-valssi-tangotansseina".

Ravintolassa kun sitä sitten voi tanssia miten vaan ilman suurempia taitopaineita ajattelee "kadunmies" ja ehkä nainekin koko väestössämme.

Terveellisen lavatanssin levittäminen ja/tai puolestapuhuminen kaikenikäisten liikkuntamuotona on kyllä vaikeaa ja työlästä ihan perusasioista alkaen.

t. Andreas pks

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu