TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Buggin kautta nuoriso tanssimaan (Andreas pks 2011-02-09 7:04)

Nuoriso tanssimaan ja mitä tavoitellaan...

Ainakiire
2011-02-15 17:16

Pia M: Juuri näin mietin minäkin, ja uskon että tilanne koko maata ajatellen voi olla hyvinkin erilainen.

Joissakin paikoin voi olla hyvinkin aktiivia toimintaa tyyliin "Fame" ja toisaalla ei minkäälaista värähdystäkään tanssin suuntaan. Sen vuoksi on hyvä kun on olemassa tälläinen foorumi, jossa halukkaat voivat ottaa osaa keskusteluun ja antaa siihen oman näkemyksensä omasta elinpiiristään kokemuksineen.

Siitä keskustelusta voidaan sitten päätellä jonkunlainen suunta tavoitteille ja miten ja minne ne asetetaan.

Omalla kohdallani tulen jatkamaan tilanteen kartoitusta juttelemalla erään opettajan kanssa jolla on juuri koulumaailmaan jonkunlainen taju tämän asian tiimoilta.

Tietenkin samanaikaisesti on toimittava koulun ulkopuolisilla alueilla ja suunnattava aktiviteetteja vapaa-ajalle myös jos siihen jollakin aukenee mahdollisuus vaikuttaa. Yhtenä tavoitteena mielestäni, nykyisen hurjaa vauhtia muuttuvien olosuhteiden vuoksi pitäisi mielestäni olla se että ylipäätään saadaan lapsien ja nuorien paikallaanistuminen tietokoneiden ääressä vähenemään, sen suuren terveysriskin vuoksi.

jos sitten saadaan porukka aktiiviseksi alkaa luonnollisena kehityksenä paikkojen haku, missä voisi esimerkiksi tanssia. Mielestäni ei pidä tuputtaa valmiita ratkaisuja missään vaiheessa, vaan tukea nuoriia heidän yleensä hyvin hedelmällisessä ajattelussaan erilaisten ratkaisujen suhteen. Silloin he kokevat olevansa osana sitä kehitystä joka tapahtuu. silloin sillä toiminnalla on aina tulevaisuutta jossakin määrin.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu