TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Buggin kautta nuoriso tanssimaan (Andreas pks 2011-02-09 7:04)

Bugg- kehittelyä

Ainakiire
2011-02-15 14:42

kävin läpi Leevin ja Joran kirjoitukset ja mielestäni hyviä mietteitä. SUSEL on ehkä kuitenkin se järjestö joka pääasiassa olisi vastuullinen lasten ja nuortenkin tanssivirikkeistä vaikkakaan heillä ei juuri nyt ehkä ole mitään aktiivia ohjelmaa sen toiminnan toteutta iseksi.

Tässä tulikin mieleeni asian kehittely heidän avuksensa eli perustaisivat ns. kummiyhteistyön koko maan laajuisesti, jolloin kummeina pyrittäisiin käyttämään jo nyt tanssia harrastavia tai innostuneita nuoria.

Ajatukseni on että koska se on iso järjestö, on toimintaa helppo levittää maanlaajuisesti heidän kauttaan. Lajin yhtenäisyys pysyisi myös koossa koko maan kattavasti, eikä olisi niin suuri riski opetusmenetelmien eroavaisuuksille.

Jos sitten lisää opettajia kaivataan, on minulla tiedossa asialliset vetäjät, mutta tulkkia tarvitaan.

Musiikki ei tietenkään pidä olla juuri tyypillistä ruotsalaista (Leevi varmaankin mietti tuota), vaan suomalaisia pehmeitä svengaavia tai kevyesti rokkaavia kappaleita on nuorilla artisteilla nykyään riittävästi, ja lisää tulee kuin sieniä sateella. Voidaan myös Suselin toimesta järjestää lapsille, nuorille kilpailu tanssillisimman kappaleen tekemisestä. Se voisi olla ensimäinen vaihe kehitykselle.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu