TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Onko tanssiravintoloiden aika ohi? (Stefanus 2011-02-04 11:19)

Kannattava konsepti?: Ravintola + tanssipaikka

Jora
2011-02-08 11:49

Eli edelleen se mun malli on, että kun ulko-ovella lipun sisään maksaa, se riittää ilman erillisiä karsinoita. Oli sitten kyse ravintolasta tai tanssipaikasta.

Nykytilanteessa karsinointiin ei liene varaa. Ehkä varauksella, jos asiakkaita olisi liiaksi asti.

Tuoreessa muistissa on vielä tupakoijien eristäminen. Hyvä juttu sinänsä. Väliratkaisut, joissa tilojen rajana oli ilmaan piirretty viiva, olivat huvittavia ja täysin tarkoitustaan vastaamattomia. Silti tunsi oikeasti olevansa aikaisempaa yksinäisempi ja eristyksissä karsinassaan. Samoihin aikoihin väki alkoi vähentyä tanssiravintoloista ja myös pubeista. Tuskin sentään ainut syy väestökatoon.

Tupakoijista tanssiuran aikana on ollut (jopa lavoilla) haittaa, mutta hyvin harvoin juopuneista. Tuskin koskaan on omastakaan juomisesta valitettu, vaikka se ei ole aina ollut olematonta. Useammin on vaadittu juomaan enemmän, jopa naisten toimesta.

Hyvin riitti ennen asiakkaita lukuisiin paikkoihin joka päivä noista epäkohdista huolimatta.

Viimeisimmän havainnon mukaan, toisen kituuttelevan paikallisen vielä 4-iltaisen tanssiravintolan aukioloaikaa on lyhennetty. Vaikka tanssimusiikki on hyvää ja monipuolista kuin lavoilla, se ei näytä riittävän. Toisaalta on myös liikkeellä huhuja, joiden mukaan uusia paikkoja olisi avautumassa.

Sadat paikalliset käyvät päivittäin tanssitreeneissä. Kahdessa paikassa ei voi olla samaan aikaan ja ehkä monilla tanssitarve tyydyttyy jo arki-iltoina. Ravintoloiden hiljentymiseen lienevät silti syyllisiä enemmän muut kuin aktiiviset harrastajat.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu