TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ooppera-tori (Kaminiitto 2011-01-31 16:46)

Oopperalta Järvenpäähän Cavalierin tansseihin

Ozmo
2011-01-31 21:47

Käväisin katsomassa hetken aikaa Oopperan talvitansseja. Varsinaista tanssilavaa ei ollut. Tähtien esitykset olivat tanssittavaa musiikkia. Angelika Klasin laulama tango sai todella kaipaamaan parkettia jalkojen alle, upeiden solistien tanssiaisia. Muutama ihminen tanssi tangoa, hieman useampi juontajan leikkisästi johdattelemaa Pienten joutsenten tanssia.

Oopperalta suunnistin Cavalierin järjestämiin tansseihin vanhaan Järvenpään tanssikeskukseen, nykyiseen Cava Dance Sport Centeriin. Orkesterina oli Tuusulanjärvi BigBand.

Musiikki ja järjestelyt olivat hienot ja toimivat, väkeä olisi mahtunut enemmänkin. Tanssisali on aiemmasta pienentynyt ja siistiytynyt. Soitettu musiikki sisälsi myös lattareita ja tangoja, jotkut swingit olivat tanssillisesti haastavia. Omalla tanssiuralla on tottunut tanssimaan tuttujen orkesterien ohjelmistoa ja sovituksia, vaihtelu piristi.

Tanssien yhteydessä kerrottiin, että kevään aikana tullaan järjestämään muutaman kerran tansseja perjantaisin/sunnuntaisin. Tarkempaa tietoa yksityiskohdista saadaan lähiaikoina.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu