TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tansseja ent Järvenpään Tanssikeskuksessa :) (Siruliina 2011-01-17 8:06)

Tansseja ent Järvenpään Tanssikeskuksessa :)

Kaarlo
2011-01-22 14:58

Terve,

Meiltä on paljon kyselty, että järjestetäänkö Järvenpään entisessä Tanssikeskuksessa, nykyisessä Tanssiurheilukeskus Cavassa, vielä joskus tansseja. Nyt järjestämme kokeilu luonteisena hieman matalalla profiililla kahdet tanssit oheisen liitteen mukaisesti. Jatkoa tehdään kokemusten perusteella.

Lattia on lähes puolta pienempi kuin se oli parhaimpina aikoinaan, joten mitään suurten massojen tanssipaikkaa tästä ei ole tarkoitus tehdä. Enemmänkin sellainen "lähiötanssipaikka". Paikka on muutoin nyt viihtyisämpi, peilit seinillä, verhoja ikkunoissa ja kahviokin on samassa tasossa tanssilattian kanssa. Haluaisimme kehittää tästä viihtyisän paikan Järvenpään seudulle, jossa voi käydä tanssimassa ja samalla tukea tanssiurheiluseuraa.

Ilmoittakaa sanaa eteenpäin. Kaikki ovat tervetulleita mukaan testaamaan ja antamaan palautetta mitä pitäisi kehittää, jotta tästä tulisi meille kaikille toimiva tanssipaikka.

Jos intoa riittää niin olemme kiinnostuneita ottamaan myös yhteistyökumppaneita tanssien järjestämiseen tai vuokraamaan salia muiden seurojen järjestämiin tilaisuuksiin/valmennuksiin/tansseihin.

Eli tänään 22.1. klo 20:00-23:00 Pauli Schukov ja Cavalier orkesteri.

Suununtaina 30.1 tanssitaan ison orkesterin tahdissa klo 18-22. Tuusulanjärvi Big Bandin mukana on kaksi solistia ja tiedossa on mahtavia foxtroitteja 30-40 luvun suurten orkesterien malliin.

Terveisin,

Kari Leminen Cavalier ry 040 561 2838

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu