TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tansseja ent Järvenpään Tanssikeskuksessa :) (Siruliina 2011-01-17 8:06)

Tansseja ent Järvenpään Tanssikeskuksessa, Koskenrannasta tms.

Andreas pks
2011-01-19 8:07

On huomattu kyllä joo. Tuossa kun selasin just tuota esitettä niin tuli mieleen kysyä millaisia kokemuksia tuosta Tuusulanjärvi Big Bandista on tanssiaisten suhteen vai onko minkäänlaisia vielä ?
Tuolla Kauniaisissa (Grani Big Band) oli kyllä vuosia sitten käydessäni itselle aivan mukavaa ison orkesterin Tanssimusiikkia soittava bändi silloin ja taitavat järjestää vieläkin, mutta ei ole tullut nyt käytyä aikoihin.

Varmaan kiva kokemus testata miten asiat toimivat Big Bandin, Cavan ja mainion koivuparketin sekä innostuneen odottavan väen luoman kokonaisuus kokeilun suhteen, eli pelaako homma ?

Juhani Tahvanaisen tanssiopetusta tässä sitten voi testata tämän palvelimen kurssitarjonnasta lähiaikoina ja sitten Järvenpään ent. Tanssikeskuksen, nykyisen Cavan tiloissa hiihtolomalla parina ma. iltana ynnä muulloin vaikka ennenkin.
Itseäni kiinnostaa erityisesti tuo Vanha tango.

Koskenrannasta eppäilisin pian sen korvikkeen ilmestymistä jossain päin Helsinkiä, kuten Seppo ja Liisa Kaltiainen enteellisesti ilmoittavat Hgin tarvitsevan tanssipaikan ja etsinnän jatkuvan. Toivottavasti löytyisi Hgistä kunnollinen lavatanssipaikka missä tanssin tarve ja tarjonta sopivassa suhteessa kohtaisivat kannattavasti eri osapuolille.

t. Andreas pks

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu