TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Pesäkallion tansseissa (Tangopassion 2011-01-16 0:52)

Pakkasella Pesiksellä

Tahdikas
2011-01-16 23:14

"Pakkasella Pesiksellä (Humppis 2011-01-16 12:48)

Todennäköisesti olisin päässyt elämään ainakin erilaisen loppuelämän kuin nyt -melko varmasti vähemmän yksinäisen ainakin."

Ihmisiä nimimerkkien takana tuntemattoman korvissa esitetyn kaltainen kommentti tanssiharrastuksen vaikutuksista sosiaaliseen elämään kuulostaa odottamattomalta ja jopa jossakin määrin pelottavalta. Omana toistaiseksi verrattain vähäisenä kokemuksena tanssiharrastuksesta olen kokenut sen luoneen lukuisasti lisää ystävyyssuhteita ja tanssiaiset sosiaalisen kanssakäymisen tapahtumana ovat olleet todella mukavia.

Toki täytyy muistaa, että tunteena yksinäisyys jos mikä on suhteellinen käsite kokijasta riippuen. Suomalaiset ovat Kaksoiselämän sanoin tottuneet laulamaan, kuinka "yksinäisyys ympärillä joskus ottaa hahmon ihmisen" ja yleisesti on todettu ettei ihminen ole missään niin yksin kuin suurkaupungissa miljoonien muiden yksinäisten keskellä.

Aloittelevana sitä huomaa kokeneempien kommentteja lukiessa miettivänsä, mitä pitäisi tehdä - tai mitä ainakaan ei pitäisi tehdä - ettei tahtomattaan tulevaisuudessa ajautuisi tilanteeseen, jossa tanssiharrastus johtaisi lisääntyneeseen yksinäisyyden tunteeseen.

Lauantaitanssit Ruusulinnassa olivat kaikin puolin miellyttävä tapahtuma mukavassa seurassa. Varjokuva oli paremmassa vedossa kuin yhdelläkään aiemmin kuulemallani keikalla ja kakkosorkesterin riipaisevasti rääkivää fonia olisi kuunnellut mielellään tanssimattakin. Illan kruunasivat toinen toistaan koreammat tanssitettavat, joiden kanssa tanssahdeltujen kappaleparien lukumäärä lienee lähempänä kolmeakymmentä. Poistuessa jalat olivat puhki, mutta mieli mairea :)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu