TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lauantaitanssit Ruusussa (Jivetär 2011-01-09 11:32)

Lauantaitanssit Ruusussa

Jami
2011-01-09 13:25

Siellä sitä, samassa faneerilattiaa mekin kierrettiin. Sykkeen tahdeissa toinen kerta kuukauden aikana samassa paikassa. Ja Havakka& Linnut taisi olla toisena esiintyjänä silloin edellisellä kerrallakin.

Syke on niin hyvää tanssimusiikkia soittava yhtye, että kiitos, ei siitä muuta voi sanoa.

Jivettären kirrjoituksesta olen samaa mieltä, että välillä ei oikein Havakan ääniala riittänyt. Mutta se ei minua niin paljon haitannut kuin illan puolivälissä yhtyeen instrumenttien sekoilut. Jossain vaiheessa kosketinsoittaja veti jotain omiaan, johon Havakka myös reagoi. Sitten oli yhden setin alussa basistilla ongelmia. Peräseinälle ei kuulunut kuin Havakan laulu ja koskettimet ja jotain rumpalin kilkuttelua. Vähän on vaikea ottaa oikeata rytmiä, kun ei saa selvää edes tanssilajista. Tai voihan sitä pellenä laahustaa ilman oikata rytmiäkin, on ainakin parille jotai vaihtelua.

Kuitenkin kokonaisuutena ilta oli aivan mukava, vaikka tässä kritisoinkin. Havakka esittää omalla persoonallisella tyylillää monipuolista tanssimusiikkia. Saattaa olla rutiinin puutetta muutama kömmähdys ja tekniikka voi pettää myös, sille ei mahda mitään.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu