TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kokoontumisajojen sijaan Kellarissa (Nadi 2011-01-06 17:47)

Kokoontumisajoissa

Seikkailija
2011-01-07 21:07

Koska kukaan ei näköjään halua myöntää olleensa kokoontumisajoissa niin minä voin uhrautua.

Ajoin 80 km (bensakuluja jakaen oma osuus noin 8 euroa), maksoin 15 euroa sisään, jätin takin narikkaan (1,5 euroa) ja ostin illan aikana kaksi juomaa (2 x 2,5 euroa). 5 ja ½ tunnin huvista maksoin pyöristäen 30 euroa. Kannattiko?

Ilta oli osaltani napakymppi. Paljon mukavia tanssitettavia, musiikki monipuolista ja hyvin soitettua ja itsellä meno päällä. Itselleni Finkkuillat ovat lähes aina takuutansseja. Rahaa palaa, mutta 3/4 kerroista ovat olleet onnistuneita. Melkein yhtä hyvään prosenttiin pääsen Sinkkukeikoilla. Silti käyn myös muiden orkesterien illoissa. Niihin lähden jo etukäteen eri asenteella ja silloinkin harvoin joudun pettymään. Pelisilmääkin on kehittynyt vuosien varrella. Mutta silti tykkään käydä usein Finkku- ja Sinkkuilloissa, koska siellä vaan on mukavaa, minkä minä sille voin.

Moni ihmettelee, kuinka sitä jaksaa käydä kuuntelemassa aina samat biisit illasta toiseen. Onhan se totta, että esim. Finkut soittavat aika pitkälti samoja biisejä eikä Sinkkujenkaan ohjelmisto niin nopeasti muutu, etteikö samat kappaleet kuulisi illasta toiseen. Mutta toisaalta, samoista biiseistä löytää ilta toisensa jälkeen uusiakin ulottuvuuksia ja näitä biisejä ei muualla juuri tule kuultua. Jos menen jonkun "kyläbändin" keikalle, niin lähes poikkeuksetta sieltä tulee ne iänikuiset Ikkunaprinsessat ja Paratiisit. Samoja biisejä silloinkin illasta toiseen, mutta kenties huonommalla äänentoistolla ja lauluäänellä. Ja näitä esityksiä joutuu kuuntelemaan ihan tarpeeksi kahden orkesterin illoissa, joissa kakkosbändinä on joku "ikivihreitä" soittava pumppu.

Jotta en antaisi liian yksipuolista kuvaa orkesterimaustani niin tässä muita hyviä, joiden keikoilla on nautittava käydä: Taikakuu, Myrskytuuli, Teemu Harjukari & TRM, PNP, Henkka & Kulkurit, FBI beat, Neljänsuora, Anneli Mattila & VIP, Eija Kantola & Omega ja Tommys ilman Plogua.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu