TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Uusi tanssipaikka aloittaa Limingassa (Lattaripoika 2010-12-17 13:00)

Uusi tanssipaikka aloittaa Limingassa

Lattaripoika
2010-12-17 13:00

Oulun seudun ja ympäristön tanssinharrastajilta on tullut varsinkin Hietasaaren tulipalon jälkeen runsaasti kyselyjä, olisiko mahdollista aloittaa tanssien pitäminen paikassa, jossa kaikki tärkeät oheispalikat olisivat kohdallaan ? Tällä tarkoitetaan hyvän musiikin lisäksi myös tilavaa tanssilattiaa, tilavaa parkkipaikkaa ja toimivia oheispalveluja.

Suomen Rytmimusiikin Ystävät ry aloittaa tanssien pidon yhteistyössä Limingan Nuorisoseuran kanssa. Limingan Ns:n talo on takavuosilta tuttu tanssipaikka, jossa parhaimmillaan kävi Dannya ja muita tähtiä katsomassa parhaimmillaan lähes pari tuhatta henkeä.

Nyt talolla on tehty peruskorjaus, ja talo tarjoaa n. 350 neliömetrin tanssiparketin sekä tilat yli 1000 hengelle. parkkipaikalla on tilaa, ja v. 2011 myös anniskelu tansseissa mahdollistuu.

Tanssit Limingassa aloitetaan iloisilla kinkunsulatustansseilla tapaninpäivänä 26.12.2010. Tanssit aloitetaan jo klo 18:00 ja lopetetaan klo 23:30. Näin jaksetaan joko aamuksi töihin tai vielä aamuyöksi jatkoille yökerhoihin.

Musiikista kinkunsulatustansseissa vastaa 2 tauotta soittavaa orkesteria. Hannu Hautaniemi orkestereineen hoitaa haitaripohjaisen vanhemman tanssimusiikin, ja energinen SWAY-kvartetti vastaa twisteistä, rautalangoista, villeistä lattareista ja vauhdikkaammasta meiningistä.

Järjestäjät toivovat tanssinharrastajia tutustumaan uusittuun tanssipaikkaan ja lupaavat tanssien jatkuvan mikäli yhteinen sävel tanssijoiden kanssa löytyy.

Kirjoittajan avainsanat: tapanintanssit, tanssit 26.12.2010, tanssipaikat

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu