TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kysymystä sille vähemmän hakevalle sukupuolelle. (Mies-76 2010-12-12 21:17)

Asenteita, Idea ja mietiskelyä

Mies-76
2010-12-16 22:35

Niin, kait sieltä niitäkin löytyy joilla on asenne poskellaan mutten nyt sitä tuolla kommentillani en lainkaan hakenut vaan kommentti keskittyi korostamaan tämän "merkityn paidan" vaikutusta. En sano että tämä paita idea on välttämättä mikään hyvä ratkaisu tai yleensäkään positiivisesti vaikuttava pointti aloittelijana esittäytymiseen. Se voi toimia niinkuin sen olisi tarkoittanut eli se avaisi keskustelua ja ehkä niitä oppeja ja neuvoja tulisi helpommin kun avoimesti tilanteensa lavalla esittää.

Ja onko muiden mielipiteellä väliä erottautuuko siellä omasta halustaan vai ei? Eihän se varmasti vaikuta kuin sen erottautujan itsensä lopputulokseen hakujen suhteen. Mutta eihän sinne pelleksikään kukaan varmasti halua suunnata.

Allekirjoittaneen tavoitteena voisin kuvailla olevan aktiivialoittelijan titteli. Siihen olisi hyvä pyrkiä, olla aktiivinen, useasti harrastuksen parissa ja kovalla halulla imeä oppia ja kehittyä edelleen. No tie on aivan alussa ja tästä ei ole kuin yksi suunta. Nyt minun vain on käsiteltävä ja kirjoiteltava näitä aloittelijan näkemyksiä koska ei näitä enää muutaman vuoden päästä muista.

Voisihan siinä paidassa Päivin ehdotuksesta hieman poiketen lukea myös "Kokematon, mutta saisinko luvan?" "Ensiaskeleet, haluatko kokea ne uudelleen?"

Äkkisiltään luulisin että tämmöinen määrä huumoria (samalla rehellisesti paikkansa pitävänä) voisi hyvinkin sopia lavojen etikettien ja sääntöjen joukkoon :)

Kirjoittajan avainsanat: aloittelija, ensikerta, ensiaskeleet, naistenhaku

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu