TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssietiketista (Josi 2010-12-08 21:17)

Tanssietiketistä ja käyttäytymisestä

Haaveilija
2010-12-09 1:56

Katsoin sopivaksi tanssittaa nuorta, hoikkaa ja taitavaa, kun odotin niin pitkään, että olin varma ettei häntä hakisi enää kukaan muu. Taisi olla useamman kappaleen ilman hakuja sitä ennenkin. No lähti, vaikka ilmiselvästi ei ilahtunut tanssiinpääsystä :o :-|

Mentiin jivettäen hyvinkin monipuolisesti ja välillä tempon mukaan rauhoittaen fuskuksi. Neidolla oli muutamia omia jippoja, joilla hän heitti lisävivahteita muutaman kerran, mutta laiskasti. Kauniilla kasvoilla oli alusta lähtien vähemmän viehättävä ilme, joka kertoi paikkani hänen arvoasteikossaan. Jarrut olivat päällä ja vieminen oli haasteellisempaa kuin niiden aloittelijoiden kanssa, joita kannustaen vein illan aikana uusiin askelluksiin.

Lopuksi yllätys! Kaunotar nyki kädellään ja sanoi, että tekee kipeää ja häneltä irtoaa käsi, jos vielä revin häntä kädestä. Pyysin kohteliaasti anteeksi ja saattelin riviin kiittäen tanssista. Häneltä ei kiitosta tullut!

Jos se on niin vaikeaa tanssia epämieluisan hakijan kanssa, niin tuon episodin olisi voinut välttää antamalla pakit jo alkuunsa!? Vai kuinka olisi pitänyt toimia?

;)

Kirjoittajan avainsanat: etiketti, pakit, kaunotar, myrtsi, hapan, hapannaama, PNP, Kisaranta, jive, fusku

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu