TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssilava + alkuunpääseminen = Vaikeaa (Mies-76 2010-12-05 4:29)

Tanssilava + alkuunpääseminen = Vaikeaa

Mies-76
2010-12-05 4:29

Morjens vaan kaikille täällä.

Ajattelin avata keskustelua uusien tanssin ystävien näkökulmasta ja tarkemmin vielä siitä että millä uusi tanssimiseen hurahtanut pääsee lavallakin vauhtiin tai yleensäkin edes alkuun.

Olisi mukava kuulla näkemyksiä ja kokemuksia ihmisiltä millä lailla teidän tanssi harrastuksenne on päässyt alkuun ja vauhtiin? Millä olette ylittäneet sen ensimmäisen shokki pisteen kun seisot ensimmäistä kertaa tanssipaikalla ja pitäis lähteä mukaan siihen ihmis massaan ehkä jonkun täysin tuntemattoman ihmisen kanssa?

Tähän tietenkin vaikuttaa niin monet asiat jo ihan ihmisestä riippuen mutta omalta kohdalta kyseessä on uusien ihmisten seurassa reiluhko ujous ja aloitekyvyn puute. Ja tietenkin jo tanssilava on paikkana täysin uusi ja tuntematon tapoineen ja ahtauksineen. Siihen vielä yhdistetään tuntematon tanssipartneri, oma aloittelijan jännitys niin soppa on valmis. Ensi kerta antaa odottaa vuoroaan.

Mutta mielenkiinnolla odotan jos täältä saisi kokemuksia näistä alkumetreistä kuinka niistä on selvitty. En epäile hetkeäkään etten myös itse selviäisi alkuun mutta sitä ei uskalla sanoa milloin sekin tapahtuu. Toivottavasti lähi aikoina :) sillä ei tätä innostusta lavoja kohtaa enää poista mikään.

Kirjoittajan avainsanat: aloittelija, harjoittelu, perusteet, oppiminen, tanssilava

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu