TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Sodanjulistus! Haluan tanssin takaisin. (MardiJan 2010-11-15 0:23)

Katseluobjekteista

Ainakiire
2010-12-01 15:16

Mukava kun syntyy keskustelua, vaikkapa niinkuin nyt, vaan katselemisesta ja siihen liitetyistä mielikuvistaan ja kokemuksistaan. Usein kuitenkin on käynyt niin että heitän kiireissäni puolihuolimattomasti mielipiteeni jonnekin ja en sitten kerkiä keskusteluun paneutumaan enempää, vaikka haluaisinkin. Ihania ja vaivannäköä vaativia vastauksia on satanut jo roppakaupalla, niistä kiitos!

Ollaan siis kovin erilaisia kokemuksiemme kanssa ja on mukava lukea, miten kukakin ajattelee tilanteen tiimoilta. Kaikki kertovat oman näkökantansa, omasta vinkkelistään ja ei voi sanoa että tuo on oieassa ja tuo toinen on väärässä.

Tälläinen mielipiteiden pomputtaminen muovailee kuitenkin jonkun verran sellaisen mielipidettä, jolla ei sellaista vielä ole, juuri tämänlaisen tilanteen kohdalla, sillä ei kukaan synny ja omista valmiiksimuovailtuja mielipiteitä samalla syntymisen hetkellä.

Keskuudessamme on myös enenevässä määrin yksilöitä, joilla ei toimi normaalit signaalit kontaktissa toiseen ihmiseen, vaikkakin ulkoiselta olemukseltaan voivat vaikuttaa aivan reippailta ja sanotaanko nyt yleisesti heidän omaavan "sopivan hyväksyttävän vasteen" eri tilanteissa? En nimittäin usko että tällä palstalla on vain ja ainoastaan tanssiexpertit asialla kirjoittelemassa. Jos olen väärässä tässä asiassa, olen silloin väärällä palstalla, ja poistun siinä tapauksessa. Kuuntelen juuri järviradiota ja haavemaata. Voi vaikuttaa jonkin verran alakuloisuutta.

Keskustelen nyt yleisellä tasolla enkä minusta.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu