TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Sodanjulistus! Haluan tanssin takaisin. (MardiJan 2010-11-15 0:23)

Katselua

Ainakiire
2010-12-01 3:30

Pia M:lle vastaan. Kaksi, toisilleen tuntematonta lähtee ensimäisen kerran tanssimaan keskenään ja mies alkaa "loistamaan" , ja innostumaan ihan silminnähtävästi. Kuka tahana "vanhan koulun" käynyt, joka ei pidä huomion keskipisteenä olosta vetäytyy arkana pois. Onneksi ei tuossa kuitenkaan tullut kenellekään vahinkoa, mutta mitäs sitten jos nainen olisikin ollut miesystävänsä kanssa liikkeellä, ja mies olisi ollut sairaalloisen mustasukkainen?

Sellaista asiaa ei tuo "loistava" tanssija osannut ottaa huomioon, eli koska ei tuntenut eikä tiennyt naisen tilannetta, olisi pitänyt olla hienotunteisempi ja ajatella naisen ihailunsa ehkä ylittävän normikäyttäytymisen. Mielestäni mies käyttäytyi itsekkäästi, vai kuinka? Olenko vanhanaikainen ja tiukkapipoinen siveyssaarnaaja? Jo tutustuneina pystyisi mies arvioimaan naisen rajat, kun nyt vaan "oletti" ja teki omat johtopäätökset, liian äkkinäisesti, ja toimi itsekkäästi. Kuka tahansa nainen menisi tuollaisesta hämilleen ja alkaisi miettimään tilanteen asiallisuutta.

Tiedätte jo kuinka loppu meni, mutta se olisi voinut päättyä kotona naisen pahoinpitelyyn, mustasukkaisen miehen ansiosta. Nainen ei saanut mahdollisuutta valita haluaako tuota huomiota. Nainen ei kehdannut kysyä mitään; Laitapas kohdallesi, kysyisitkö jotain? Miten sellaiselta voi mitään kysyä, kun ihan selvästi on jo ihastukseltaan pois raiteilta. Eihän nainen olisi saanut äkkiä arvioituaankaan mitään tolkkua vastauksesta.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu