TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Sodanjulistus! Haluan tanssin takaisin. (MardiJan 2010-11-15 0:23)

Katselua

Ainakiire
2010-11-30 14:12

Kiitos vastauksestasi. Toivon vielä lisää kannanottoja. Onhan se vahvistus epäilykselleni, että on ehkä kaunista katseltavaa, naisen liikkuminen rytmin/musiikin mukaan. Sitä vaihtoehtoa pitäisin oikeana, jos nyt sitten joku yksi syy pitäisi löytyä. Onneksi se katselu on vain pienen hetken, joka kyllä tuntuu ikuisuudelta. Vainoharhainen, jos on, voisi tuo katselu olla jatkuvaa, epäilisin.

Eräänkin kerran oli eräs mies hakenut tuntemattoman naisen tanssiin, ja mies oli ihan todella yllättynyt naisen tanssitaidosta, jonka koki miellyttäväksi, ja ihmettelikin sitä sitten ääneen. Alkoikin sitten pyörittämään tuota naista aivan kuin testatakseen, että oliko tuo tottakaan, ja kasvonsa loistivat leveässä hymyssä, niinkuin Naantalin aurinko. Eikä sekään riittänyt, vaan oikein työnsi naisen kauemmaksi itsestään ja paikalla tanssien, sanoi että, " annas kun katson, kun tanssit", ja niin tapahtui. Nainen tietenkin harkitsi siitä pois lähtemistä, eikä kehdannut kysyäkään, miksi näin? Jälkeenpäin vain ei löytänyt vastahakua tehdäkseen enää tuota hyväntahtoista, (erittäin taitavaa tanssitaidoiltaan) prinssiä.

Olikohan silläkin osuutta tuohon ylenmääräiseen ihastukseen ja ihmettelyyn tuossa tilanteessa, kun nainen pyysi että tanssisivat bugg-tyyliin, kun mies oli alkanut viemään tavalliseen foksi-tyyliin. Mies nimittäin ilahtui silminnähtävästi tuosta pyynnöstä, sillä hän rakasti tanssia Bugg-tyyliin

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu