TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Fraasi, tanssinäytös ja Tanssinetin yhteinen tanssi-ilta (9 vastausta) (Andreas pks 2010-10-09 13:39)

Fraasi, tanssinäytös ja Tanssinetin yhteinen tanssi-ilta

Ainakiire
2010-11-13 16:21

…jalkahoitaja oli ottanut parhaan vakaan asentonsa alkaakseen terävän leikkurinsa kanssa sisäänpäin kasvaneen kynnenreunan poisleikkaamisen. Siinä odottaessaan mietti zz että kylläpä nyt viipyi toimitus, kun oli odottanut hirmukipeän varpaansa kanssa mielestään jo kyllin kauan, ja alkoi varpaita jo paleltaakin. Tilanne oli äärimmäisen jännittävä, sillä tunnetusti juuri tämä jalkahoitaja oli kyllä erittäin hyvämaineinen ja tunnollinen työssään ja teki työnsä moiteettomasti, kun taas muutaman muun jalkahoitajan tiedettiin leikkaavan huolimattomasti, että yleensä hyvin kivulias leikkaus päättyi jopa verenvuotoonkin, leikkurin pureutuessa liian syvään isonvarpaan reunaan, ihon vahingoittuessa, mitä juoruja oli levitelty ihan yleisesti asiakkaiden toimesta viereisen kampaajan tuolilla istuessaan.

Varpaat jo melkein jäätymispisteessä, vielä siinä odottaessaan, ravisteli joku äkkiä, häntä olkapäästä, ja katsoppas, kun huomasi ystävänsä xx siinä vieressä, joka kertoi kimppakyydin myöhästyvän reilusti, jonkun esityksen vuoksi, mikä kuulemma järjestettäisiin juuri näissä tanssiaisissa tänä iltana. Oli käynyt niin että zz ja xx mentyä ulos kimppakyytiänsä etsien, eivät löytäneetkään sitä mistään, vaan joutuivat tulemaan takaisin sisälle. Siinä lämpimiinsä pukeutuneina, eteisen narikan soffalla istuessaan olikin tullut zz:lle uni. Silläaikaa kuun zz torkkui, oli xx käynyt tutkimassa tilannetta ja laittoi torkkujan ajan tasalle.

Taustamusiikin hempeään …ei saisi yksinäinen olla hetki tää, kun hiljaista on...tuuditteli zz:n mahtaviin uniin siitä mitä voisi tapahtua tulevaisuudessa…ja uniahan ne vaan olivat… Varpaat olivat kyllä vieläkin kovan puristuksen vallassa, verenkierron jo melkein tyrehtyessä, ja zz sadattelikin mielessään, kun oli erehtynyt laittamaan uusimmat tanssikengät jalkaansa juuri nyt tänä iltana, isonvarpaan todella muistuttaessa olemassaolostaan uneksimallaan epämiellyttävällä tavalla.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu