TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Ajatuksia "Tanssii Tähtien kanssa" ohjelmasta (4 vastausta) (Stefanus 2010-10-04 10:17)

Ajatuksia "Tanssii Tähtien kanssa" ohjelmasta

Kryssi
2010-10-19 16:28

Ei minunkaan arvioihini vaikuta, kenen vaimo kukakin on tai mitä puoluetta sattuu edustamaan, enkä usko - kuten edellisessä viestissä ehkä hieman epäselvästi ilmaisin, että näillä asioilla olisi juurikaan merkitystä useimmille muillekaan ihmisille. Lähinnä yritin kertoa, että Maria Jungner ei ole tehnyt mitään sellaista, mikä toisi hänelle kiihkeitä faneja. Uskon siis useimpien suhtautuvan häneen "vain" ihmisenä, ja tällöin hyvin harvat vaivautuivat äänestämään kisan keskivaiheille sijoittunutta.

Maria on toki parempi tanssija kuin Jethro. Minun mielestäni on kuitenkin mukava seurata ohjelmassa myös ei niin taitavien tanssijoiden edistymistä, vaikka se tarkoittaisi, että putoaja ei aina ole huonoiten tanssiva tähtioppilas. Sinulla (ja kenellä tahansa muullakin) on toki oikeus erilaiseen mielipiteeseen. Loppukilpailussa minäkin kyllä haluaisin nähdä vain osaavia tanssijoita.

Mitä tulee Jethron edistymiseen, niin sitä ei kyllä tällä kertaa valitettavasti näkynyt lainkaan. En oikein ymmärrä, miksi paso doblea pitää yrittää tanssia musiikkiin, jolla ei ole mitään tekemistä paso doblen kanssa. Vuosikausia tai -kymmeniä tanssineelle tanssinopettajalle ei tuottane suuriakaan vaikeuksia säilyttää tanssin karaktääriä, vaikka musiikki ei sitä tukisikaan, mutta kokemattomalle aloittelijalle musiikinvastaisen karaktäärin oppiminen on aika mahdotonta. No, ainakin Jethrolla tuntui olevan hauskempaa kuin Aleksin riepoteltavana olleella Marialla.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu