TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Rockabilly (Leevi 2010-09-07 9:21)

Ei ehkä RockABilly'ä mutta ainakin kaupunkilaistanssimusiikkia

Lutukolli
2010-10-18 10:21

Enää eivät taida iskelmäorkesteri JetLine sekä Paul & Troikka keikkailla, joten heidän esittämiään kappaleita ei kai sitten enää kuule.

Täytyy korjata tuo väitämäni ainakin Jet-Line iskelmäyhtyen osalta, sillä viikonvaihteessa HS:n mukana tulleen "Innostu oppimaan"-lehdykän mukaan bändi soittaa em. nimisen viikon Stadin tapahtuman lopussa tiistain 19.10.2010 Vanhalla. Ehkä siellä ei kovin montaa biisiä kuulla, koska ohjelman mukaan klo 17:00 on aiheena Olavi Virta muisteloissamme (Pauli Virran haastattelu) ja Jet-Line on laitettu siihen perään, kun sitten koko tilaisuuden on ilmoitettu kestävän klo 18:00 asti.

Mutta jos stadilaisilla tanssimusiikin ystävillä on asiaa Vanhan suunnalle kannattaa pistäytyä kuuntelemaan Jet-Line'ia, jos ei heitä aiemmin ole kuullut Ainkin minun mielestäni heidän itse kaupunkilaistanssimusiikiksi kutsumansa ohjelmisto, joka koostuu 1950 - 60-luvun iskusävelmistä sekä menevistä rock'n'roll-kappaleista, todella laitaa varpaat väpättämään. Ilmeisesti tanssien järjestäjät eivät uskaltaudu kokeilemaan orkestereita, joiden ohjelmistoon eivät jenkat ja humpat kuulu.

PS. Tapahtuma on ilmainen ja paikka on Vanha Ylioppilastalo eikä se alapuolen kellari.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu